Sista veckan?

Det är måndag, ny vecka och även veckan för beräknad födsel. Det är inte klokt någonstans. Tänk om det faktiskt händer något under veckan? Tänk om vi är föräldrar i helgen? Nu har jag även varit hemma i en dryg vecka utan att göra något jättevettigt. Vilket har varit jätteskönt. BB-väskan är däremot nästan helt packad (ett inlägg kommer imorgon) och jag har beställt en vägghylla till bebisens rum. Ändå går dagarna för alltid finns det småsaker att pyssla med. Eller så fastnar jag bara framför Netflix och YouTube i timmar…

De senaste dagarna har vintern intagit stan ordentligt. Det har däremot inte blivit några fler vinterpromenader då snön börjat falla så fort jag börjat tänka på att gå ut. Idag har inte varit något undantag och det har snöat hela dagen. Så i förmiddags har jag istället tittat klart på Bron och läst lite ur boken Att föda. Börjar ju bli dags att ha läst ut den.

Märker att jag börjar bli trött på dagarna så det blev även en liten tupplur på eftermiddagen. Bådar ju gott inför läggdags lite senare. Vet att många säger att nu innan förlossningen ska man passa på att vila och sova, men det är svårt när jag vaknar flera gånger på natten och sen ändå av någon anledning är pigg lite för tidigt om morgnarna. Jag ligger i princip och väntar på att ”få” gå upp. Klockan 6 känns liksom lite väl tidigt. Men det är väl kanske därför det får bli tupplurar på dagarna istället, nu för tiden spelar det ju ingen roll när jag får sömn. Bara jag får den.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.