Morgon med andningsteknik

Det har varit en lugn start på den här ledigheten. Konstigt att vakna en måndag och inse att utanför fortsätter världen som förut. Det var däremot väldigt skönt att slippa gå ut i snöyran som ökade under tiden jag åt frukost.

Dagen fortsatte sen med lite andningsövningar. Jag satte äntligen i DVD:n Innan du föder.Det är en tränings-dvd med andning- och avslappningsövningar inför en förlossning. Vi har ju inte gått någon profylaxkurs och har väl inte varit riktigt intresserade av det, men efter att ha läst ett inlägg för ett tag sen inne hos Paulina som tipsade om att den här DVD:n fanns kände jag att det om något var en idé att testa. Jag gillade tanken att få sitta hemma själv och gå igenom tekniker. Som den sanna introverten jag är… :)

innan du föder

Sen har DVD:n fått ligga och vänta. Efter allt som hänt kom det och annat i skymundan. Så imorse var det dags. Själva DVD:n är inte så lång vilket jag uppskattade. Jag hade inte haft tålamodet att sitta någon timme och öva. Den är däremot tydlig och enkel att följa med i. Man får även en liten övningsbok med ett schema att följa. Nu började jag väldigt sent med det här, men det är ju alltid bättre att göra något än inget. Att i alla fall ha någon kunskap i huvudet när värkarna kommer.

I morgon får det kanske bli gymmet så jag får röra lite på mig. Jag känner nu redan efter en dag hemma att jag kommer bli rastlös rätt så snart annars. Att ta en promenad i snön är uteslutet, då kommer min kropp strejka helt på grund av underlaget. Jag längtar till plusgrader och torra gator!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.