Sommaruppehåll

Hej du som tittar in här just på fredagar för att svara på mina fem frågor. Tyvärr kommer inga frågor idag och två veckor framåt. Fem en fredag tar semester vilket jag naturligtvis skulle ha nämnt tidigare i veckan. Eftersom jag kommer vara bortrest ett par veckor från imorgon utan så mycket internet passar jag på att vara lite nedkopplad.

Kika in igen fredag den 2 augusti, då kommer nya frågor att klura på. Under tiden får du ha några fantastiska veckor med sommar. Jag kommer försöka titta in då och då med uppdateringar om stuglivet. Jag har förhoppningar om ljumna sommarkvällar med en bok, yatzy i allrummet om det regnar, en del bad och så någon utflykt. Det blir riktig kvalitetstid med familjen. På söndag kommer dessutom ett par kompisar med sin dotter för lite häng, de blir sen ”avlösta” av våra mammor och min brorsa. Det är roliga dagar som väntar.

Nu väntar strax ett besök på Harrys förskola, lite pirrigt är det allt. :) Sen ska vi åka och hämta samma kompisars som ovan bil vi ska låna till Åland.

En till bild från Palmhuset i Göteborg, bara för att jag tyckte om det och inte hade någon annan bild som passade. :)

Ha en kanonfin dag! Vad hittar du på?

You may also like

10 kommentarer

  1. Önskar dig en toppen semester på Åland. Njut! Hoppas ni kommer få soligt och varmt på ön.
    Tak för att du har skapat Fem en fredag. Ska absolut vara med igen den 2 augusti:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.