Torsdag fjortonde maj

Kristi himmelsfärdsdag. En lugn morgon. Vaknade visserligen i ottan och upptäckte att solen sken med extra många solstrålar, men att somna om sen var lätt trots ledig dag och jag vanligtvis är pigg, piggare, piggast just de dagarna.

Nyss frukost vid frukostbordet och blicka ut över gråa hus, grå himmel. Varken springtur eller promenad känns lockande. Kan vara för att det känns lika kallt ute som inne. Och inne är det just nu iskallt. Jo, som en igloo. Skulle behöva några extra lager på mig. Och rejäla sockor. Och det är maj liksom.

Leker istället med min nya kärlek, en MacBook Air. Ja, jag gick över till den mörka sidan och överlevde. Och än så länge känns det bra. Väldigt bra.

Jösses vad jag längtar efter ett X-Files maraton nu.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.