Välkommen 2016

Ännu ett nytt år! Det blev en nyårsafton utan alkohol, en nyårsdag utan hämtpizza, och det var hur bra som helst. Strax före tolv-slaget ramlade vi in hos några vänner och var hemma igen vid tre, så en viss trötthet fanns där i alla fall dagen efter.

Det är nu två dagar sen som det snabba 2015 försvann och det var dags för ett nytt år att presentera sig och förhoppningsvis överraska och bringa glädje. Jag har funderat på mina årliga nyårsönskningar, förra årets finns här. Efter att ha tittat på den listan igen kan jag konstatera att det inte alls blev som jag ville. Året överhuvudtaget tog en vändning som inte gick att förutse och till stor del därför blev saker inte av. Men trots det var året väldigt bra, bland annat på grund av de runt om kring mig och de resor som blev gjorda. Hur som, önska önska runt i ring för detta år?

Skriva mer – som jag saknat det ♥ Springa milen igen ♥ Bli en bättre vän. Denna höst har av olika anledningar inte varit den bästa vänskapsmässigt, tur att förståelse finns ♥ Träna mer för att det är kul ♥ En fin 30-årsdag! lämnar man 20-talet kan väl 30 börja bra i alla fall ♥ Att lösa trådar från 2015 blir avslutade ♥ Att nära och kära får må bra ♥ Bara älska mer och mer ♥ Tro på mänskligheten, trots allt.

hnyKl. 23.24, på väg till tolvslaget. ♥

Så. Nu är jag redo.

// Happy new year! New Year’s Eve with friends and New Year’s Day without pizza (oh my!). Wishes for 2016 that hopefully include more writing, a happy 30th and overall good health.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.