Aloha! från Hawaii

Vi har äntligen landat på Hawaii! vilket paradis – palmer, vita sandstränder och blommor i varje hörn vilket gör att det luktar gott var man än går. Planet landade rätt sent igår så det första vi gjorde när vi checkat in var att gå äta middag på Hard Rock Café och sen promenera längs Waikiki Beach.

Waikiki Beach
Waikiki Beach på kvällen

Vi är tolv timmar efter er hemma i Sverige, så när jag skriver detta ligger nog de flesta och sover på lördagsmorgonen. Här är klockan därmed fem, fredag eftermiddag, och vi har hunnit med en hel del. Tidsmässigt är vi fortfarande lite jetlaggade och vaknar tidigt om morgnarna, idag var vi uppe redan vid sex och tog en springrunda längs stranden i värmen. Tufft men skönt! Efter en dusch köpte vi med oss frukost och la oss sen på stranden några timmar. Så härligt att äntligen få ligga på en sandstrand och bara koppla av.

Första selfien från stranden.
Första selfien från stranden.

Waikiki Beach

Waikiki Beach

Mot eftermiddagen tog vi en promenad runt området i Honolulu där det finns mycket att se. Som fan av Lost kommer den här resan även innebära mycket sightseeing av inspelningsplatser. Jag ser mycket fram emot att besöka stranden. Så om du är ett fan kanske du känner igen platsen på bilden nedan?

Promenad som använts i scener i Lost
Promenad som använts i scener i Lost

Efter ett antal tusen steg är vi nu tillbaka på hotellet. Blir troligtvis tankar på middag snart när mörkret faller. Imorgon blir det troligtvis mer strandhäng i värmen. :)

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.