En vecka i paradiset

Dåligt med inlägg på semestern. Tidiga morgnar i kombination med det väldigt varma vädret och våra utflykter gör att kvällarna mest består av tv-tittande i sängen och ögon som går ihop. Vi har i alla fall hunnit med en hel del under den vecka vi nu har varit här.

För några dagar sen hämtade vi ut en hyrbil och körde ett varv runt ön, Oahu, som vi är på. Cirkus sex timmar tog det inklusive pauser för att titta på saker. Större än så är alltså inte den här ön. Men vacker är den med sina vita sandstränder och lummiga områden.

Höjdpunkten med dagen var att äntligen få sitta på stranden från Lost. Att få se hur det ser ut på riktigt och känna igen platsen var häftigt. Som det stora fan av Lost som jag var (och är) är det en dröm att få komma hit till Oahu där de spelat in så mycket. Jag hoppas vi hinner med en del platser till.

— — —
One week in paradise. One highlight so far was visiting the beach from Lost used in the second half of the first season and onwards. Or rather, the survivors’ beach camp. :)

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.