Bananflugor och världen

God morgon!

Visst att man kan vakna utvilad även på en helg eller semesterdag, men klockan 7?! Absolut, upp och fånga dagen, carpe diem och vad mer man kan säga för att uttrycka denna bildliga floskel, men lite längre kan man väl få för att fylla på energiförrådet. Eller är jag vuxen på riktigt nu?

Jag låg kvar till 9, då började kriget i köket mellan mig och bananflugorna. Dessa irriterande fä som invaderat hemmet på grund av en persika. Påminn mig om att aldrig mer köpa persikor i sommartider. Beväpnad med vinäger och diskmedel gick jag till attack med hjälp av en skål, och jag tror mig ligga i överläge just nu så att jag snart återigen kommer få ta min rättmätiga plats som drottning över köket. Jag blickar i alla fall ut över min gillrade fälla och ser en och en gå sitt öde till mötes. En sån fjuttig sak i ett liv att göra. Något man inte lägger på minne och tar fram en sisådär 20 år senare.

Av allt just nu är det väldigt banalt.

Resten av dagen kommer förhoppningsvis bli mindre krig, mer kärlek. Det där vi önskar i hela världen, varje dag, mellan varje nyhetsinslag. ♥

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.