Ännu en söndag

Och så var söndag redan här. Den började redan vid 06 när Harry började prata i sin säng. Dagarna blir ju definitivt längre av att starta tidigare. Nu är klockan nästan tre, lunchen är i magen sen ett tag och vi har hunnit med att vara ute.

Vi började dagen lugnt med att äta frukost i soffan och titta på Bron. Vi var ute innan 11 för lite luft. Jag tog en springtur medan Magnus tog vagnen och en sovande Harry på promenad. Vädret var skönt med lite kyla i luften solen till trots. Det var så skönt att få springa, det var ett par veckor sen sist. Nu sitter jag här med ett stort välbehag över att få ha låtit kroppen ta ut sig.

Det har varit en lugn helg. Tacofredag och serier framför TV:n efter att Harry somnade. Kul att så många hängde på Fem en fredag! Måste klura på något sätt att lätt redogöra vilka som väljer att svara.

Igår blev det busspremiär för Harry när jag och mamma tog med honom för att hälsa på min mormor. Han somnade redan innan vi klev på så det blev ingen wow-upplevelse för honom inte. Men det var nog skönt att det skumpade mest hela tiden. Han fick även träffa en av mina kusiner för första gången.

En söt fossing på bussen.

På kvällen tog vi oss hem till svärmor för middag. Carro och Mattias var på besök från Falun så det var mysigt att få hänga med dem. Vi har inte setts sen vi kom hem från Kanarieöarna. Förhoppningsvis blir det en helg där uppe snart.

Vad har hänt hos dig idag? Känns som att vi redan har gjort det vi velat så det kommer nog inte hända så mycket mer. Det är bara att börja ladda för ännu en vecka.

You may also like

33 kommentarer

 1. Jag kan tänka mig att det är jätteskönt att ligga och smågunga i en ombonad vagn på bussen😊 Skulle nog själv ha sovit riktigt gott!😆

 2. Vad härligt att kunna springa efter ditt uppehåll, håller med om att det är skönt när man är i gång efter en lång paus😊

 3. Var på bröllop igår och stannade över på boendet där och åt brunch ihop med några av gästerna som också stannade kvar samt brudparet innan vi begav oss hem. Stannade på vägen för att handla inför veckan. Har sedan vi kommit hem kollat en film och kommer antagligen snart slå på en till, ville bara pausa för lite bloggarbete =) Är väldigt trött..

 4. Vi har också haft en lugn helg, känns verkligen som dagarna blir långa när man startar tidigt! :)

 5. Låter som en alldeles lagom skön helg! Man behöver inye alltid ha massor att göra. Ibland är det skönt att inte ha nått alls planerat. Man kan ta dagen som den kommer. Själv har jag bara jobbat.. Jobb jobb jobb. längtar efter en slapp helg utan måsten!!😃

 6. Låter som ni haft en fin helg :) Idag har vi haft besök av barn med respektive samt barnbarn så det har varit en fin dag :)

 7. Många pratar gott om Bron så det är nog snart dags för mig att jag kika på den serien. Hua hua vad jag känner mig dunder stressad ikväll med alla måsten som måste göras. Jag sliter mitt håår just nu med att kommnetera hos alla i denna tråden.

 8. Det låter som ni har haft en underbar helg!
  Fem en fredag låter intressant, måste titta mer in din blogg vad det är för något :)

  Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.