En dag hemma

Efter en liten krasslig period har jag idag tagit en sjukdag. Så här ligger jag hemma i soffan, plöjer Netflix på deras filmer med aliens och knaprar på pepparkakor. Likt ett sötsug fick jag något av en craving på monster häromdagen.

Det är mycket den här veckan, och för att inte bli sämre hoppas jag en dags vila gör susen. På torsdag väntar konferens och övernattning med jobbet och därefter åker Magnus och jag till London för att fira fem år tillsammans. Och för att Magnus äntligen ska få gå på Bondmuseet som finns där och som han ”trånat” efter sen det öppnade. Det ska bli kul, i alla fall om jag håller mig någorlunda kry. I söndags låg jag med feberfrossa så att jag ens gick till jobbet igår är ett frågetecken, men ibland tänker man inte.

Det är också 1 oktober idag. Det var en månad sen ganska precis som jag skrev ett ”vanligt” inlägg. Livet har rullat på sen jag skrev om inskolningen av Harry. Han har kommit in i förskoleverksamheten rätt bra. Det kan komma någon tår när han blir lämnad på morgonen men det går över snabbt enligt pedagogerna. Utöver det har det mest varit jobb. Min trötthet har minskat tack vare järntabletter, men det är fortfarande tidiga kvällar som gäller för att jag ska orka med.

Har inte tagit så många bilder på sistone, men tog denna bild av en bild på förskolan. Alla barn ritade sitt självporträtt. Tyckte det var väldigt likt. ;)

Nu ska jag fortsätta min vila innan det är dags för någon slags lunch. Hoppas du i alla fall mår bra!

You may also like

7 kommentarer

  1. Så mycket kul du har att se fram emot. Hoppas innerligt vilan hjälper, det går ju inte att tvinga bort en förkylning men vila tenderar att alltid hjälpa! Krya på dig och ha en härlig helg

  2. Det positiva med din sjukdag är i alla fall att du får tid med ett inlägg;-)
    Jättekul med en resa till London, besök på Bondmuseet och säker mycket mera roligt.
    Vilken härlig bild på Harry. Älskar de orange bollarna:-)
    Krya på dig nu så att du är i form när du kommer i London!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.