En sista riktig helg

Andra kvällen i rad jag är ensam hemma. Idag har det varit betydligt lugnare än igår då jag städade inför att tjejerna skulle komma över på brunch idag. När jag väl var klar sjönk jag ner i soffan med riktigt ont i bäckenet. Kanske var det sista dammsugningen för mig innan Rex kommer. Dessutom är det här sista ”jobbhelgen” med sista söndagen inför jobbmåndag. Sen blir varje dag helg. Typ.

Brunchen idag var härlig. Det var i höstas som vi alla fyra sist sågs i samma rum. Tänk att det ska vara svårt att få ihop träffar, men det är väl så det är med olika liv. Nästa gång kommer lilla Liv och Amanda, barnen i kretsen, ha en till kompis att leka med.

Pannkakor, fauxmosas, croissants, frukt. En bättre start på en lördag. Sen alla gick har jag i princip suttit i soffan och bara tagit det lugnt. Magnus är på hockey. Nu blir det däremot lite mer nyttogöra i form av att bygga ihop en byrå till barnrummet. Kanske blir det Melodifestivalen sen?! Det kanske till och med finns någon bra låt den här veckan som är med.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.