En sista vecka

Så var ännu en helg till ända. Har märkt att jag öppnar datorn mindre på helgerna vilket är skönt, därav att det inte blir något bloggande. Jag är i nuet med familjen. Som jag nämnt tidigare är det även helgerna det händer mest på. Det är i veckorna när Magnus jobbar som Harry och jag mest chillar hemma.

Lunch på Scandic Continental.

I fredags hade jag en trevlig lunch med mina kollegor. Jag hade även det årliga lönesamtalet med chefen och passade på att stämma av inför att jag kommer tillbaka. Jag förlängde även min ledighet lite så Magnus och jag är hemma samtidigt ett par veckor innan jag går tillbaka, vilket blir den 18 februari. Det ska bli mysigt! På kvällen hängde vi hos min mamma. Jag lagade enchiladas och sen blev det fredagsmys för hela slanten.

I lördags kom Carro till stan. Svärmor hade dessutom bokat tid till poolen så vi åkte dit för ett dopp och bastu. Poolen var däremot kallare än förra gången, så Harry blev inte alls lika glad över att doppa sig. Efter lite bastu och en värmande dusch för Harry kollade vi in hockeyn och käkade middag innan hemgång.

Igår började dagen med spackling. Äntligen! Nu är de svarta gapande hålen fyllda. Idag eller imorgon väntar slipning. Den här veckan kommer för övrigt bli en fixarvecka. Skänken ska vara målad innan advent, julpyntet ska upp från källaren, storstädning ska göras. Jag ser så mycket fram emot advent. Det är startskottet för den mysigaste månaden på året!

Snön föll här i lördags och låg kvar i ett tunt lager igår. Hurra! Vi passade därför på att ta en promenad i skogen innan solen hann försvinna ner bland träden. Det var kallt men härligt!

Kul förresten att så många blev nyfiken på receptet till citronpastan. Jag ska se till att slänga in ett inlägg om den i veckan.

Hur har din helg varit? Nu är det dags att rulla igång sista veckan av november. Ha en jättefin dag!

You may also like

33 kommentarer

 1. Låter som en härlig helg, avis på poolen! Här har det varit fullt ös med men mest med shopping haha.

 2. Jag önskar att jag också la sociala medier till sidan på helgen. Ska träna på det. Kul att komma igång med spackling och målning. Du får visa sen!!
  Kram och bläääää för snö!

 3. Mysigt att ta umgås med familjen fullt ut! Helgen går så snabbt och datorn gör att tiden går ännu snabbare!
  Mysigt att bada men förstår att det var jobbigt med doppet först om det var lite kallt❄

 4. Vilken härlig helg ni har haft. Lunchen ser ju jättegod ut. Så mysigt att vara lediga tillsammans i några dagar innan du går tillbaka till jobbet :)

 5. Vad kallt det låter med poolen men ändå härligt med bastun, hoppas bastun räddade upp stämningen lite och den varma duschen!!😊

 6. Vilken fantastiskt fin helg ni hade. Tittar på bilden på sötnosen och hur han nyfiket tittar på tv. Lilla gullunge 😊 Spännsnde saker ni har framför er. Kul! 😊

 7. Jag önskar också jag la sociala medier lite mindre tid på helgerna, istället blir det lite mer istället eftersom att jag måste hinna göra tidsinställda inlägg, i veckorna hinner jag annars ej med bloggen, annat än svara på kommentarer och kanske hinna ett inlägg varje dag

 8. Vad härligt det låter med en riktig myshelg och att få umgås med familj och vänner. Så tråkigt att bada när poolen är kall. Men skönt att basta :D

  1. Tack! :)
   Nä precis, är det lugnt och vi bara är hemma tex kan det bli något någon gång, men oftast är det full rulle och ägnar då tiden till familjen. :)

 9. Underbart att få träffa svärmor och få umgås så mycket som möjligt med sin familj! Hoppas du hinner med allt inför julpyntet den här veckan :D

 10. Min helg har varit lugn och skön :) Mös med grabben i fredags, jobbade i lördags och sen blev det IKEA med min bror och igår storstädade jag medan grabben var på shoppingcentret med sina vänner :)

  1. Verkligen skillnad. Visst, man hade tv men pratade ändå om den var på och man tittade på något. Det görs nu också här hemma men det blir ju skillnad när man dessutom har en dator framför sig som tar uppmärksamhet. :)

 11. Låter som ni haft en väldigt fin helg, va härligt! Ska ni måla om? 😃 Spacklar du och så själv? Jag är så sugen på att måla & spackla här hemma men har fått för mig att de är svårt 😄

  1. Vi skulle bara spackla över några gamla borrhål. Första gången jag gjorde det men det var enkelt! Bara att stryka på spacklet och sen vänta på att det skulle torka för att sen slipa ner det. :)

 12. Åh vilken härlig helg ni veckar haft, härligt att ni börjat spackla!

  Vilken lyx att få vara lediga tillsammans i några veckor :)

 13. Så god lunch, och mysig helg. Min helg har av personliga skäl varit omtumlande. Så kul o få göra om lite. Har aldrig spacklat själv, brukar få hjälp av pappa då

 14. Låter som en jättehärlig helg! Jag bloggar inte heller under helger om jag är ute och hittar på saker och ting. Bloggar enbart om jag ändå inte har någonting bättre för mig :) Känns som en bra balans!

 15. Så skönt att du känner att du kan koppla bortsocisla medier, blogg på helgen!
  Jsg måste bli bättre på det igen! 🤭

 16. Är verkligen så avis på er hemma i Sverige som pratar om första snön :'( Här lär det ju inte snöa förrän i typ februari! Skönt att ni fick några extraveckor tillsammans hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.