Fartfylld söndag

Lagom till middagen igår var jag helt slut. Troligtvis berodde det på en kombo av tidig morgon och sen full fart hela dagen. Vi åkte till Sollentuna och hälsade på ett par kompisar som bjöd på lunch, därefter entrade deras tvååriga dotter och Harry vardagsrumsgolvet för lite lek med Babblarna. Harry har faktiskt börjat dra sig framåt på mage nu, vilket är fantastiskt att se. Det går inte särskilt fort, om man inte lockar med sin mobil, men det går framåt! Han var i alla fall riktigt förtjust i uppmärksamheten från en annan minimänniska som kom med nya leksaker till honom hela tiden.

Vi åkte hem innan tröttheten efter leken slog över helt för Harry och han kunde sen sova någon timme medan vi parkerade oss hos min mamma för middag. Jag önskade jag kunde ha gjort detsamma när jag landade i mammas soffa och energin var borta. Det fick istället bli en tidig kväll i säng.

Snöflingor faller, även om det inte ser ut som så.

Jag fick även se årets första snö falla, hurra! Det fastnade inte på marken, men flingor föll och det var det enda som betydde något just då. Det fick mig att längta till när gatorna är vita och det knarrar under skorna. 

Ah, skönt med ny vecka nu. Och den sista i oktober! Har du några roliga planer i veckan?

You may also like

35 kommentarer

 1. Jag kan nog inte säga att jag längtar efter snön. Jag tycker det är perfekt när det är snö i fjällen etc o jag kan välja att besöka vintern. Just nu är jag mest stressad över att jag pendlar 14 mil om dagen o inte har vinterdäcken på…

 2. Önskar jag kunde säga att jag hade något kul på G men hela veckan ser planlös ut haha.

 3. Alltså dom där babblarna. Mitt barnbarn Elise 5 månader är helt förhäxad. Skickar dom hemliga signaler till bebisar eller? VIlken sötnos!! Duktig som tar sig framåt redan, KRAM

 4. Vad kul att han börjar ta sig framåt. Sonen ålade såg fram ganska länge, snabb var han också 🙈 Så kul att dom lekte till babblarna 😃

 5. Babblarna är nog i stort sett nu som tösen inte kikar på längre, men hon fortsätter att leka med sin Babblarna gosse =D. Ja aktiva dagar brukar sätta sin spår =D

 6. När man haft en stressig eller lång dag och man är sjukt trött så är det hur underbart som helst att kunna gå och lägga sig tidigt på kvällen. Jag för förvisso det varje dag, jag ligger i sängen innan 21 nästan varje dag =)

 7. Babblarna verkar vara en hit hos alla barn haha. Jag är ju iofs glad att det inte längre är teletubbies som syns överallt…
  Här vaknade jag upp till ett riktigt vinterlandskap igår, men hade nog gärna sett några fler höstdagar till nu innan det blir vinter på riktigt :)

 8. Vad roligt att han börjar lära sig saker även om det inte går så fort. Här har det inte kommit någon snö alls bara frost på morgonen :)

 9. Vilken sötnos, så himla gulligt att se när de försöker ta sig fram på egen hand. Skönt med besök hos mamma 😊

 10. Så skönt att bli bjuden på lunch och kul för barnen att leka. Babblarna verkar vara kul hos de flesta barn, har ett barnbarn som också gillar dessa. Snön tycker jag inte är så kul men det är ju sånt man får vänta sig nu. Ha en fin kväll!

 11. Roliga planer vet jag inte, men spännande. Jag ska börja ett nytt jobb på torsdag och det är både pirrigt och något jag ser fram mot.

 12. Det lät som en rolig och behaglig dag även om den började väldigt tidigt!😄 Det är alltid trevligt att bli bjuden på mat! Jag har varit borta idag och fått snöflingor på mig samt sett snö på marken, men det gjorde mig inte glad😆

 13. Mysigt med snö, det har snöat här uppe men inte så att snön lagt sig! Längtar efter så då det blir lite ljusare ute tack vare snön :)

 14. Vi har höstlov och dottern och ena kusinen som fyller år i veckan. Så det blir lite äventyr och en sväng till Grönan. Babblarna funkar ju alltid på våra små.

 15. Här snöar det också! Dock är det ingenting som lägger sig utan det är med snöblandat regn. Jag blev helt chockad när det började snöa då jag inte har insett att vi faktiskt kliver in i november om ett par dagar!!!

 16. Åh jag har lite delade känslor över snön faktiskt, är ju väldigt vackert & mysigt men gillar verkligen inte kylan 😅 Inatt beräknas de iallafall komma en massa snö!

 17. Åh vad mysigt med att ungarna gillar varandra 😍 Har inga planer för veckan förutom att hunden ska plocka stygnen efter sin operation och få sitt första rehabbesök :)

 18. Åh såna där milstolpar :D. Jag minns det så med glädje när de lyckas ta sig framåt, får tänder eller sitter utan stöd samt går, första orden :D. Man var så stolt som mamma :D. Det fortsätter man vara så klart men just det där först året :).

  Första snön kom verkligen tidigt i år känns det som :D. Jag har inte några planer försöker få veckan att gå.

 19. Här i Bollnäs som är ca 30 mil norr om Stockholm är det vitt på marken, gillar de inte :-( Hade varit glad om snön hade väntat ett tag till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.