Fem en fredag v. 11: Blandat

Jag pratade med en granne i hissen igår, när jag kom hem från jobbet. Han nämnde hur skönt det var att vara ute nu och jag sa att jag längtat efter våren. Med brasklappen förstås att det nog snart kommer ett bakslag, som det brukar i mars. Tills dess ska jag bli glad av solen. Allt känns så mycket lättare just nu. Idag är det dessutom fredag, bara det är en bra sak.

De som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Klimakteriehäxan, Ejmis, Tant Augusta, Karoleen, Anki, Madeleine, Debutsky, Gerd, Evelina, Emilie

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Hur har din vecka varit?
  2. Har du upplevt något nytt i veckan?
  3. Vilket problem fick du lösa i veckan?
  4. Vad har du haft för mål med veckan?
  5. Kommer helgen bli bättre?

Hur har din vecka varit?
Bra, men rasande snabb som vanligt. Jag har dessutom varit på kontoret mestadels av dagarna vilket är ovant och känner att lite hemmarutiner fått stå tillbaka.

Har du upplevt något nytt i veckan?
Igår torsdag fick vi åka buss till förskolan. Vanligtvis tar vi tvärbanan en station men det var stopp i trafiken och jag fick hitta ett nytt färdsätt. Vi har ju turen att inte bo så långt från förskolan, men att promenera med barnen var inte ett alternativ utan vagn.

Vilket problem fick du lösa i veckan?
Det är lite samma svar som ovan. Det mesta har annars flutit på.

Vad har du haft för mål med veckan?
Att få sova bättre. Det har gått sådär på grund av hostiga barn, men jag har i alla fall gått och lagt mig tidigare än vad jag gjort på länge.

Kommer helgen bli bättre?
Jag hoppas det. Mest för att jag slipper jobb. Och kanske får njuta av fint väder ännu mer.

Jag hoppas du får en jättefin fredag och helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.