Fem en fredag v. 12: Segt

Någon som har sovit dåligt i veckan och därmed vet hur jag känner mig? Vi har lite sömnproblem här hemma som jag längtar till att de löst sig. Nu är det i alla fall fredag, igen, och dags för en helg med försök till vila.

De som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Anki, Madeleine, Gerd, Evelina, Hanna, Violen

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad går långsamt i ditt liv?
  2. När är du som mest avslappnad?
  3. Vad har du slarvat med på sistone?
  4. Vad har varit tjatigast den här veckan?
  5. Har du någon surdeg att ta tag i?

Vad går långsamt i ditt liv?
Träningen, den har igen blivit åsidosatt när den som mest behövs.

När är du som mest avslappnad?
Ett tillfälle är i alla fall i en bubbelpool – det är så skönt att bara vara bland bubblor och värmen runt om.

Vad har du slarvat med på sistone?
Se fråga 1… det i sin tur leder till trötthet, dålig kost. Lite dålig sömn på det gör det hela till en ond cirkel. Tyvärr. Men, det är ju bara att börja igen.

Vad har varit tjatigast den här veckan?
Jag vet att vi inte kan rå för det, det är väl så vi är här i Sverige, och säkert andra länder med tydliga årstider, men vi pratar väldigt mycket om vädret just nu och att det är svårt att veta vad man egentligen ska ha på sig. Samma visa varje år. :)

Har du någon surdeg att ta tag i?
Inte just nu faktiskt, som jag skulle räkna som långdragen. Finns ju alltid saker att ta tag i, men just nu ingen extra stor. Hurra!

Och nu sätter vi punkt för denna vecka och hoppas på en kanonfin helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

10 kommentarer

  1. Ja, det finns ju bara två ”idiotsäkra” ämnen att prata om i Sverige – vädret och jobbet. Är det inte det ena är det det andra.
    Tror du inte är ensam om att åsidosätta din träning. De flesta heltidsarbetande småbarnsföräldrar får nog prioritera ganska hårt. För dygnet har ju bara 24 timmar…

  2. Bubbelpool, ja det gillar jag också. Men jag har närmare till bastun för en sådan har vår bostadsrättsförening och den nyttjar jag varje vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.