Fem en fredag v. 12: John Blund

En mastig vecka är till ända, puh! Som nämnt igår blir det många timmar framför skärmen nu när jag jobbar hemma. Det blir inte pauser på samma sätt som på kontoret med kollegor. Det är lätt att fastna, och särskilt den här veckan och förra när det varit extra mycket att göra. Därför ska det blir skönt med helg snart. Men först frågor!

De som länkade förra veckan var: Paula, Boklysten, Klimakteriehäxan, Hannele, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, Susie, BP, Kina, Monika, Karoleen, Robert, Lillian, Bokdamen, Saija, Lena, Tant Augusta, Janerik, Susanne, Hanna, Åsa, Evelina, Åke, Ingrid, Mia, Anette, Gerd.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är det sista du gör innan ögonen stängs för natten?
 2. Vad handlade din senaste dröm om?
 3. Hur många timmar sömn per natt brukar du få?
 4. Är du en morgonlärka eller nattuggla?
 5. När sover du som bäst?

Vad är det sista du gör innan ögonen stängs för natten?
Ligger och läser lite/slöslurfar och kollar sen så att alarmet är på.

Vad handlade din senaste dröm om?
Jag tror alltid jag ska minnas i alla fall någon från natten, men de försvinner, om inte på en gång, så under dagen. Är det inte lite märkligt egentligen?

Hur många timmar sömn per natt brukar du få?
Runt 7, vilket jag ändå tycker är okej. Det hade kunnat bli lite till om jag faktiskt kom i säng när jag tänkt mig, men ofta tittar vi på något på tv så klockan tickar till 22 och ibland lite till. Då blir det också senare i säng.

Är du en morgonlärka eller nattuggla?
En nattuggla skulle jag säga. Jag tycker det är mysigt att vara uppe på kvällen, men eftersom jag vet att jag med stor sannolikhet inte kommer få sova så länge på morgonen blir det aldrig så sent som det kunde bli innan barn.

När sover du som bäst?
Jag har inte så stora krav, just nu är det när jag får sova hela natten vilket oftast händer nu för tiden (peppar, peppar) med ett kort uppvak när Harry kommer in till oss. Nytvättade lakan höjer också sömnkvaliteten! :)

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Nu ska jag äntligen få ha en mötesfri dag och bara bocka av massa att göra innan jag tar helg. Hoppas du får en fin dag!

You may also like

5 kommentarer

 1. Så lika vi är här, bortsett från tiden då vi lägger oss. Som pensionär kan jag vara mera flexibel än du.
  Sedan får jag väl gratulera till att du får sova hela natten. Det är bra jobbat med två småbarn.
  Vad gäller drömmar så minns jag dom när jag vaknar, men momentet jag går upp försvinner de. Det är verkligen märkligt.

 2. Du är duktig som kommer i säng vid tiosnåret, det har jag aldrig lyckats med, men å andra sidan har jag bara haft ett barn som var mycket kvällstrött och gav mig många egentids-timmar. Ha det gott, önskar jag kunde mangla lakanen som man gjorde förr, inget går upp mot den känslan..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.