Fem en fredag v. 16: Antingen eller

Jag vill inte vara negativ för femtisjunde veckan i rad, men kan den riktiga våren bara komma någon gång? Det är verkligen dags att få plocka undan vinterkläderna.

Något vi inte behöver vänta på nu är i alla fall veckans frågor.

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Teskedsgumman, Hannele, Debutsky, Nilla, Monika, Boklysten, Anette, Klimakteriehäxan, Susanne, Kina, Paula, Susie, Jeanette, Ingrid, Karoleen, Tony, Christian, Hanna, Robert

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vill du hellre laga mat eller ta hand om disken?
  2. Går du hellre på en aktivitet utomhus eller inomhus?
  3. Handlar du hellre online eller i affär?
  4. Titta på soluppgång eller solnedgång?
  5. Väljer du upplevelser under en semester eller göra ingenting?

Vill du hellre laga mat eller ta hand om disken?
Ta hand om disken tycker jag är rätt så rofyllt, samtidigt som jag har någon serie på i bakgrunden.

Går du hellre på en aktivitet utomhus eller inomhus?
Är det fint väder så absolut utomhus, t ex Skansen eller picknick. På vintern är det istället tvärtom för att jag bara fryser.

Handlar du hellre online eller i affär?
Definitivt online. Jag blir mest bara stressad i affärer och får ingen bra överblick. Jag går in i en affär bara om jag måste.

Titta på soluppgång eller solnedgång?
Båda är ju fantastiska. Men måste jag väljer skulle jag välja en soluppgång. Det är lite trist annars när ljuset försvinner.

Väljer du upplevelser under en semester eller göra ingenting?
Lite blandat måste jag ändå säga. Jag vill se saker samtidigt som jag också bara vill hänga vid en pool.

Det var det för nu. Ha en fin fredag!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

10 kommentarer

  1. Det är skönt att bara ta det lugnt också. Har man barn så kanske det måste hända mer, men det behöver inte vara så märkvärdiga aktiviteter! Snar ÄR det vår! Ha en bra helg!

  2. Stort tack för ytterligare en rolig ”Fem en fredag”. Återigen märks det att du är bra mycket yngre än jag och flera till. Vi gamlingar föredrar besök i fysiska butiker, vi vill kunna känna på det vi köper – hahaha.
    Däremot tycker jag som du – att ta hand om disken är både rofylld och snabbare än att laga mat.

  3. Det är en tydlig generationsfråga om man vill handla online eller i fysisk affär tycker jag. Min dotter och dotterdotter handlar mest online även om de gärna går och kollar i fysiska affärer. Jag tycker inte alls om att gå i affärer men tycker inte att jag alltid hittar rätt kläder online. Knepigt det där. Ha en trevlig helg och tack för att du orkar köra vidare, alla vi deltagare är glada!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.