Fem en fredag v. 20: Fritidsgöra

Så var det fredag igen och en lugn helg väntar, till skillnad mot förra helgens äventyr i New York. Jag har varit piggare i veckan än vad jag trodde jag skulle vara men tröttheten kommer nog ikapp mig i helgen när jag inte har fullt upp med jobb. Ska bli skönt att vara ledig utan att behöva jäkta någonstans. Nu, Fem en fredag!

De som länkade förra veckan var: Paula, Emilie, Madeleine, BP, Monika, Anette. Jag har än så länge bara hunnit skumma mig igenom era svar från förra veckan, tyvärr. Det blir alltså dubbla kommentarer om ni är med idag. :)

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Nämn ett par böcker på din att läsa-lista?
 2. Vad har du för höjdpunkter på att göra-listan i helgen?
 3. Vilken film ser du mest fram emot att se?
 4. Vad är något du skulle ha gjort i veckan men som får vänta till nästa?
 5. Har du ett ofärdigt projekt liggandes du inte har rört under senaste året?

Nämn ett par böcker på din att läsa-lista?
Det finns några jag hoppas kunna få tid över att läsa så fort jag inte är lika trött på kvällarna och de är bland andra: 4321 av Paul Auster och Det andra målet av Jonas Karlsson. Börjar också bli dags att kolla vad som toppar listorna just nu för att hitta lite nytt.

Vad har du för höjdpunkter på att göra-listan i helgen?
Att få gå ut i parken och leka med Harry. Han älskar att gå ut nuförtiden och går gärna till vagnen med sina skor i högsta hugg för att visa att han vill gå ut.

Vilken film ser du mest fram emot att se?
Nya Lejonkungen och Aladdin. Jag ser fram emot att se Will Smith som anden.

Vad är något du skulle ha gjort i veckan men som får vänta till nästa?
Mest troligt något jag inte hunnit med på jobbet eftersom jag var ledig ett par dagar.

Har du ett ofärdigt projekt liggandes du inte har rört under senaste året?
Det skulle vara projekt garderobsrensning i så fall jag aldrig kommer till skott med. Numera proppar jag mest in alla kläder i brist på ordentlig plats och för att det är en sån oreda jag mest blundar för.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Hoppas du får en fantastisk dag! Vad har du på agendan?

You may also like

16 kommentarer

 1. Nya Lejonkungen är nästan ett måste att se tycker jag efter att den förra tog världen med storm. Jag ska ha en lugn hemma helg med mkt trädgårdshäng och grill

 2. Åh!! Jag ser också fram emot att se de filmerna. Jag tror att Will Smith är klockren som anden. Följer honom på instagram och tycker han har så härlig energi :)

  1. Åh, det har jag gjort, två gånger dessutom. Riktigt, riktigt bra! Skulle inte ha något emot att se den en tredje gång.

  1. Ja, jag tror ingen film kommer slå originalen. :) men är väldigt nyfiken på hur de kommer vara. Djungelboken som kom för ett par år sen tyckte jag var bra. Den nya Marvel vill jag också se. :D :D

  1. Du gör som du vill. :) fick önskemål om en linkparty för att lättare se vilka som valde att vara med, men en kommentar här går lika bra. :)

 3. Hej, bra författare du ska läsa! Om och när du hinner, jag tycker du verkar ha fullt upp i livet även utan att stoppa näsan i en bok! Jag tar igen alla år när jag inte hann eller orkade läsa trots att jag ville och jag kan försäkra dig om att såna tider också kommer…
  Ha en skön avkopplande helg med dina grabbar

 4. F*n, f*n, f*n. Visste väl att det saknades något idag. Har totalt missat din utmaning. Ska genast ändra min text i dagens inlägg, men jag låter bilderna ligga kvar.
  Som vanligt himla kul att läsa dina egna svar.

 5. Åhhh lika roligt ämne denna vecka, med härliga frågor. Nu har jag knackat ihop mina svar o ska ge mig i kast med att läsa dom andras :)

  Ha en fin helg.

 6. Jag hoppas att det är ok att jag lägger upp svar senare än fredagen som för det mesta är ett stort kaos just den dagen ;)

  1. Självklart! :) Frågorna må läggas ut på fredagar men det är fritt fram att svara när man har möjlighet. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.