Fem en fredag v. 16: Borta men inte glömd

Ytterligare en vecka snart förbi. Som tidigare nämnt har det varit en fyradagarsvecka för mig jobbmässigt så eftersom jag var ledig i måndags är jag en dag efter i huvudet. Att igår redan var torsdag var konstigt, och fredag idag är väldigt plötsligt. Men jag klagar inte. Bara konstaterar.

Hoppas du får en bra, solig fredag!

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Mrs Calloway, Madeleine, Klimakteriehäxan, Kina, Janerik, Susanne, Debutsky, Karoleen, Anette, Ingrid, Susie, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Nina, Paula, Sara, Nilla, Jeanette, Lotten, Jenny, Anna, Susan

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilken handling som du gjort i veckan vill du gärna få ogjord?
  2. När senast raderade du något?
  3. När har du varit glad över inställda planer?
  4. Vad glömmer du oftast på väg ut genom dörren och som du får vända tillbaka för?
  5. Hur ser du till att komma ihåg något du ska göra dagen efter?

Vilken handling som du gjort i veckan vill du gärna få ogjord?
Jag satte en tejpbit mellan läpparna när jag skulle tejpa igen en kartong. Tyvärr satte jag den på en liten, liten torr del av läppen så när jag utan att tänka drog bort tejpbiten gjort det rätt så ont och blödde en stund.

När senast raderade du något?
Jag rensade i jobbmejlen senast idag. Alltid skönt att ta bort onödiga mejl.

När har du varit glad över inställda planer?
Introverta jag blir ju tyvärr det nästan alltid. Gud vad skönt att få stanna hemma istället! Inte för att det inte är kul att träffa någon, det blir ju alltid bra väl på plats men det är sällan jag blir jättebesviken om någon behöver avboka.

Vad glömmer du oftast på väg ut genom dörren och som du får vända tillbaka för?
Plånboken om jag har bytt väska eller lagt ur den för att jag haft med den vid handling, eller barnens vantar.

Hur ser du till att komma ihåg något du ska göra dagen efter?
Jag lägger ofta en påminnelse i telefonen eller jobbkalendern om det är något jag verkligen ska komma ihåg. Annars kan jag också ibland bara hålla det i huvudet.


Idag skänker jag dessutom en tanke till Madeleine som förlorat sin älskade hund Skilla. Så fruktansvärt att behöva gå igenom. <3

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

8 kommentarer

  1. Det där med tejpbiten – outch! Man lär sig ju alltid den hårda vägen, så jag gissar att du inte ”klistrar fast” tejp på läpparna. Det går bra att klistra tejp på handryggen, så brukar jag göra;-)
    Rensar också mejlen/sms dagligen. Blir snurrig med massvis med mejl i inboxen.
    Såg Madeleines förtvivlade inlägg om Skilla. Tycker så otroligt synd om henne. Hon har ju verkligen varit med om många traumatiska händelser, så Skillas död var det sista hon behövde. Hoppas innerligt att hon repar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.