Fyradagarsveckor

Det är rätt så skönt med fyradagarsveckor. Nästa blir min tredje då jag tagit ledigt imorgon måndag för att hänga med Clara. Magnus och Harry är på Mallorca på snabbt killäventyr och kommer hem på tisdag, så då kände jag att också Clara kunde få vara lite extra ledig. Det känns extra bra nu när solen skinit hela helgen. Att sitta på en bänk idag i en park var nästan som att få en försmak av sommaren. Jätteskönt.

Clara fyllde ju tre år i fredags, och hon blev firad både då och i lördags. Det har varit rätt mycket Super Mario här hemma sen i julas när vi köpte en Nintendo Switch till familjen med Mario som spel, så när Harry fick sin Mariotårta när han fyllde år ville Clara också ha en på samma tema. Lite mer rosa dock. :)

Tårta på temat Prinsessan Peach

I lördags var Magnus och jag på dop. Lilla Stella skulle döpas. Jag har aldrig varit på kyrkligt dop förutom mitt och brorsans dop som små, bara namngivningsceremonier, så det var en upplevelse. Fint, såklart. Prästen hade en rätt modern framtoning vilket kanske blev en aning för mycket och är man som jag inte kristen eller religiös är det lite svårt att ta in allt, men stämningen var hur bra som helst. Jag gillar ändå kyrkor. Efteråt blev det god sopplunch innan vi begav oss hemåt för att fira Clara hos min mamma.

Så återigen har det varit en helg med firanden. Kul! Nästa helg fyller min mormor år, men sen blir det inga flera födelsedagar eller firanden på ett tag. Det börjar väl istället bli dags att vårfixa, få i ordning balkongen t ex så det går att sitta där i solen. Ljusare tider är här.

Hur har din helg varit?

You may also like

6 kommentarer

 1. Vilken helt underbar bild på Clara. Det syns verkligen att hon är lillasyster till Harry. Hon är lika dig, precis som Harry -tror jag;-)
  Helt rätt! Har killarna roligt så får tjejerna också ha det. Det ska ju bli underbart väder imorgon också. Så NJUT!!!

 2. Det låter som en riktigt härlig helg med både födelsedagsfirande och dop:) Så söt Clara är! Tårtan var väldigt gullig den också. Ja att sitta ute nu ger verkligen en försmak av sommaren. Och om jag ska vara ärlig har jag alltid tyckt bättre om fyradagarsveckor än om femdagarsveckor:)

 3. Låter som en mycket trevlig helg 😊. Tårtan var super fin! 🎂😃👍. H jag ag gillar att gå i kyrkan. Det är en vis känsla & stämning att kliva in i en kyrka. Den låten ” Du vet väl om att du är värdefull” är så fin & stämmer så bra & måste påminna sig om ibland. Att man är det 🙂.
  Skönt att snart alla födelsedagar avverkade.
  Min helg var bra. Njöt i solen i lördags. Massage, handla & göra mat i söndags.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 4. min helg har varit bra. Vi har haft underbart väder. Gick en långpromenad i söndags. Det låter väldigt skönt med fyra dagars veckor på jobbet.

 5. Härligt med lite ledigt! Då kan man passa på och njuta av det fina vädret, tårtan som Clara fick ser väldigt fin ut. Förstår att hon blev väldigt nöjd :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.