Fem en fredag v. 15: Antingen eller

Jag vet inte hur det var hos dig, men här i Stockholm hade vi kanonväder under påsken. Det blev en hel del frisk luft och häng med familjen. Påskäggsjakt(er) för barnen och bara vara. Hur härligt som helst. Men mer om det i helgen, nu är det fokus på dagens fem frågor. Vi är redan inne på vecka 15 av detta år.

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Mrs Calloway, Madeleine, Klimakteriehäxan, Kina, Janerik, Susanne, Debutsky, Karoleen, Anette, Ingrid, Susie, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Violen, Nina, Paula, Sara, Nilla

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. En röra under sängen eller i garderoben?
  2. Bo i varmt klimat eller ett med alla årstider?
  3. Vinna på lotto eller få ditt drömjobb?
  4. Böcker eller tidningar?
  5. Vara ärlig eller tänka på den andres känslor?

En röra under sängen eller i garderoben?
En röra under sängen, helst. Känns som det är ett bra ställe att stuva saker på. Min garderob är just nu en riktig röra vilket jag inte gillar, där vill man (jag) ju helst hitta lätt.

Bo i varmt klimat eller ett med alla årstider?
Även om det i teorin låter härligt att ha varmt året om känns det som om det kan bli tråkigt? i längden. Charmen med årstider är förändring och jag vill ju verkligen inte ha sol och värme under jul.

Vinna på lotto eller få ditt drömjobb?
Beror såklart på om det handlar om 21kr eller 21 miljoner. Det tar jag lätt istället för mitt drömjobb vilket jag idag inte vet vad det skulle vara. Jag tycker om det jobb jag har idag.

Böcker eller tidningar?
Har jag tid, så en bok. Fördelen med en tidning är att det är lätt att bläddra igenom.

Vara ärlig eller tänka på den andres känslor?
Tänka på känslor om min åsikt egentligen inte spelar roll, t ex om en tröja ser bra ut eller inte. Om det är till det bättre för personen är det såklart bra att vara ärligt. Ibland är det en fin balansgång mellan de båda.


Ha en fin helg! Här i helgen blir det firanden. Clara blir 3(!) år idag, samtidigt som vi också firar femårig bröllopsdag. Vi ska även på dop imorgon. Mycket som händer, men bara kul. :)

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

10 kommentarer

  1. Här har vi väldigt litet gemensamt, eller rättare sagt inget alls. Det är faktiskt roligt att veta att vi alla är olika:-)
    Önskar dig en kalas helg – i dubbel bemärkelse!

  2. I min familj firar vi också nu, barnbarnet fyllde den tionde och dottern fyller imorgon, då brukar det snöa här i Dalarna. Nu är det två plus så risken finns även i år. Hoppas ni får en trevlig kalashelg, tack för finurliga frågor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.