Fem en fredag v. 19: Trevlig

Den här veckan har jag varit dagvill. Trott det varit onsdag när det varit tisdag und so weiter. Jag tror det varit så för att jobbveckan varit lite kortare. När du läser detta någon gång tidigast fredag morgon har jag, om allt gått väl, nämligen vaknat i ”vår” stuga på Åland för en förhoppningsvis härlig helg i friska luften. En liten försmak inför sommarens längre vistelse.

De som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Hanna, Violen, Klimakteriehäxan, Robert, Debutsky, Tant Augusta, Ingrid, Kenneth, Lotten, Birgitta

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är det trevligaste någon sagt till dig i veckan?
 2. Hur gjorde du veckan lättare för någon?
 3. Vad fick dig att le?
 4. Vad är ett trevligt möte du haft från veckan?
 5. Vad är en trevlig kväll för dig?

Vad är det trevligaste någon sagt till dig i veckan?
Hur kompetent jag är. Det är inte helt lätt att ta emot komplimanger, men det är trevligt att få.

Hur gjorde du veckan lättare för någon?
Genom att kunna svara på frågor som kollegor haft.

Vad fick dig att le?
Busande barn springandes genom dörren.

Vad är ett trevligt möte du haft från veckan?
Jag träffade alla kollegor i tisdags på en avtackning,. Även om det är mindre kul att tacka av någon man trivs att jobba med så blev det en rolig tillställning med lite mat, frågelek och prat.

Vad är en trevlig kväll för dig?
Jag tycker det är jättemysigt med en spelkväll med vänner. Det händer ju sällan numera, men när det väl gör det blir det alltid bra och roligt. Plus att jag tycker det är kul att spela spel.


Hoppas du får en riktigt fin helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

10 kommentarer

 1. Jag tror dom flesta av oss har svårt att ta komplimanger, men det är bara att suga åt sig. Barns lek framkallar ofta ett leende, för att inte tala om deras skratt. Finns det något härligare än att höra barnskratt! Ha en riktigt härlig helg!

 2. Vilken rolig vecka du har haft. Hoppas att helgen på Åland blir lika skoj!
  Å att höra att man är kompetent – WOW. Det kallar jag för en fin fjäder i hatten:-)

 3. Du har rätt Elisa, det är ganska svårt att ta emot komplimanger. Men det är bra att lära sig att göra det. Istället för att säga ”äsch det var väl ingenting” kan man säga ”Tack, det var snällt sagt”.
  Det är en härlig känsla när någon säger att jag har gjort något bra. Vi skulle lära oss att slösa lite med komplimanger när någon gör något bra.
  Ha en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.