Fem en fredag v. 29: Köpvanor

Vi är mitt inne i semestern. I tisdags kom vi hem från Gävle efter några riktigt bra dagar hos släkten. Väl hemma kom tröttheten, troligtvis tack vare frisk lantluft i några dagar och avkoppling. Men mer om det kommer.

Det är fredag och nu blir det nya frågor. Svara gärna på bonusfrågan den här veckan! Era frågor är tänkta att användas till ett kommande tema. :)

De som länkade förra veckan var: Klimakteriehäxan, Paula, Madeleine, Monika, Anette, Hannele, Boklysten, Kina, Susie, Lillian, Bokdamen, BP, Mrs Calloway, Ingrid, Gerd, Karoleen, Hanna, Tant Augusta, Karoleen, Saija, Inger, Hanna, Anki, Marit, Debutsky, Teskedsgumman, Emilie, Yolanda, Corkystyle.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är det dyraste du har köpt?
 2. När är du som mest snål?
 3. Vilket var ditt senaste fynd?
 4. Vad är aldrig för dyrt?
 5. Vad handlar du mest av i affären?

BONUS! Vilken fråga skulle du vilja ställa i Fem en fredag?

Vad är det dyraste du har köpt?
Troligtvis någon av mina mobiltelefoner eller min Macbook. Apple är ju inte direkt billigt.

När är du som mest snål?
När jag vill köpa något till mig själv. Det kan ta låång tid innan jag bestämmer mig.

Vilket var ditt senaste fynd?
Jag minns inte, det var nog rätt längesen jag gjorde ett fynd.

Vad är aldrig för dyrt?
En födelsedagspresent till någon nära, god lakrits och en bra försäkring.

Vad handlar du mest av i affären?
Cola Zero och köttbullar. Det finns i princip alltid i kylen eller frysen (köttbullarna).

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Hoppas du får en finfin helg! Är du hemma eller på språng i landet?

You may also like

12 kommentarer

 1. Förstår att du är trött efter mycket frisk luft. Jag brukar kalla det friskluftsförgiftning! Hur har det gått med sommartorpsplanerna? Jag får återkomma om jag kommer på någon bra fråga! Trevlig helg

 2. Väldigt praktiskt med köttbullar i frysen, en räddare i eventuell nöd, den jag kallar ”kökströtthet”! Du har rätt om presenter: tror man att den är helt RÄTT kan den få kosta. Ha en fin helg nu!

  1. Det var såklart inte meningen, jag råkade missa din kommentar när jag gick igenom listan. Lägger såklart till dig. :)

 3. Du har kommit hem till högsommarvärme. Bra tajming där!
  Apple är verkligen inte billigt och vill man ha de senaste modellerna så är det bara att betala med ett snett leende på läpparna;-)
  Vad gäller födelsedagspresenter så ska dom vara personliga, då spelar prislappen ingen roll. Håller helt med dig.

 4. Å jag är också med, fast kanske det inte gäller då jag svarade på frågorna idag lördag istället!!!
  Ja, mobiltelefoner kostar, jag har också en Iphone, och är sugen på en ny….
  Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.