Fem en fredag v. 40: Planer

Barnen sover, det står en kopp te framför mig och det regnar ute. Helgen har börjat! Nu känns det ju däremot plötsligt som torsdag eftersom det här inlägget är försenat. Så kan det bli, men nu är ordningen återställd.

Det jag också gjorde igår kväll som troligtvis var delvis orsak till att frågorna glömdes bort, var att jag blev exalterad över den nya Johan Falk-boken jag fick med posten. Jag började läsa men kom inte så långt för att jag var alldeles för trött. Jag ser i alla fall fram emot fortsättningen.

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Paula, Klimakteriehäxan, Kina, Susanne, Debutsky, Monika, Susie, Birgitta, Gerd, Emilie

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. När planerade du senast något av typ fest eller event?
  2. Är du den som gärna organiserar aktiviteter?
  3. När har du nyligen upplevt plötsligt ändrade planer?
  4. När planerade du något som sen fick dig att känna ”aldrig igen”?
  5. Vad har du för planer i oktober?

När planerade du senast något av typ fest eller event?
Det var nog sommaravslutningen med jobbet. Det var midsommartema och vi fixade quiz och annat.

Är du den som gärna organiserar aktiviteter?
Konstigt nog ja, men det beror nog på mitt kontrollbehov. När det kommer till jobbgrejer kan jag ju då dessutom styra lite över aktiviteter som passar mig som inte är så mycket för teambuilding. :) :)

När har du nyligen upplevt plötsligt ändrade planer?
Jag fick en möteskallelse härom dagen som ställdes in efter bara någon timme.

När planerade du något som sen fick dig att känna ”aldrig igen”?
Harrys förskolekalas med sin kompis tidigt i våras. Inte så mycket planerandet, men kalas med x antal barn i liten lokal där det mest blir stimmigt och högljutt är rätt så dränerande. Då var jag trött efteråt. Men barnen hade mycket kul.

Vad har du för planer i oktober?
En hel del ändå, för ovanlighetens skull. I morgon checkar jag och några kompisar in på spa, nästa vecka ska jag se Taylor Swift på bio, och snart är det också Halloween som det ska förberedas för här hemma – dekorationer och kanske något i mat eller bakväg är ett måste. :)

Nuu kommer jag ta helg. Hoppas det inte blir en alltför höstruskig helg för oss alla. :)

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.