Fem en fredag v. 41: Finanser

Jag påminde mig själv flera gånger igår att det var torsdag.. :)

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, Klimakteriehäxan, Kina, Susanne, Debutsky, Susie, Gerd, Jeanette, Tant Augusta, Sara, Ingrid, Nilla

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad anser du är ditt senaste stora köp?
  2. Vad hoppas du spendera pengar på inom närmaste tiden?
  3. När avstod du senast från att köpa något?
  4. När ångrade du senast ett köp?
  5. Vad sparar du till?

Vad anser du är ditt senaste stora köp?
Beställde häromdagen en vinteroverall till Clara. Det är inte billigt numera. Innan dess? Konsertbiljetter till Taylor Swift. Betydligt dyrare än en overall.

Vad hoppas du spendera pengar på inom närmaste tiden?
Mer ett måste än hopp, men behöver boka ett hotell inför att Magnus och jag ska åka till Berlin.

När avstod du senast från att köpa något?
Mellis till jobbet häromdagen. Jag klarade mig på sånt jag redan hade.

När ångrade du senast ett köp?
Det minns jag inte. Är nog sällan jag faktiskt ångrar ett köp.

Vad sparar du till?
Just nu inget särskilt, annat till buffert. Pensionen sparar jag visserligen till också.

Vi hörs om ett tag igen! Ha en lugn och fin fredag. :)

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

9 kommentarer

  1. Visst är det nästan löjligt att konsertbiljetter är dyrare än en barnoverall. Och den ska ju hålla i minst en säsong. Konsertbiljetterna är ju förbrukad efter en till två timmar. Tänkte häromdagen på var ett traditionellt julbord kostar nuförtiden. 825 kronor, också betydligt dyrare än en barnoverall kan jag tänka mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.