Fem en fredag v. 42: Egenskaper

Idag föll första snön här i Stockholm. Jag blev alldeles varm trots kylan där jag satt i ett kallt mötesrum och såg flingorna som föll ner. Dags att julpynta! utbrast en kollega och vi andra fnissade. Även om jag i hemlighet absolut vill det, så har vi Halloween innan dess. :)

Men nu, dags för veckans frågor!

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, Klimakteriehäxan, Kina, Susanne, Debutsky, Susie, Gerd, Jeanette, Sara, Nilla, Paula, Nina

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad är du för kort för att göra?
  2. Vad är du för envis för att göra?
  3. Vad är du för rädd för att göra?
  4. Vad är du för lat för att göra?
  5. Vad är du för ung för att göra?

Vad är du för kort för att göra?
Spela basket bra.

Vad är du för envis för att göra?
Att ge upp när jag letar efter något.

Vad är du för rädd för att göra?
Hoppa fallskärm och bungyjump.

Vad är du för lat för att göra?
Städa upp bland våra matlådor som tar upp en massa plats i ett skåp.

Vad är du för ung för att göra?
Gå i pension.

Hoppas du har en fin fredag!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

10 kommentarer

  1. julpynta! nej, det har jag inte en tanke på. de där matlådorna känner jag igen. locken brukar försvinna dessutom. jag letar också tills jag hittar det jag vet finns. nej, gå inte i pension förrän du måste!

  2. Vi verkar vara rädda för samma saker – hahaha:-)
    Min granne ”lever på” matlådor som h*n älskar att samla på sig. Jag har inte en enda…

  3. Jag minns att du är förtjust i julen. Och har man barn är det rätt viktigt för jag tycker julen är barnens högtid. Nu har ju jag barn barnbarn och barnbarnsbarn, dock firar vi inte jul tillsammans allihopa, jösses, var skulle vi då få plats. Tack för alla kluriga ämnen o trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.