Fem en fredag v. 32: Trötthet

Jag har varit trött den här veckan. I går var Harry och jag hemma hos min mamma en sväng, och när han sov middag slocknade jag på två sekunder på mammas soffa. Inte jättehärligt tycker jag, då jag är den som alltid blir extra groggy efter en sovstund på dagen och inte alls pigg. Kanske beror det på vädret, tröttheten, då det har regnat varje dag. Mysigast har nog varit åskan, det tycker jag är det bästa med regnväder.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilket knep tar du till för att bli pigg?
 2. Skulle du behöva semester efter semestern?
 3. När senast kunde du inte sova?
 4. Vad är du trött på att höra?
 5. Vad kan behöva en uppfräschning i ditt liv?

Vilket knep tar du till för att bli pigg?
En dusch, frisk luft eller en energidryck (det är gott i alla fall).

Skulle du behöva semester efter semestern?
Vanligtvis, ja. Jag tycker det ofta är trögt att komma tillbaka till jobbet. Nu känns det helt OK för att jag mjukstartar med att jobba hemifrån innan inskolning på förskolan.

När senast kunde du inte sova?
Härom natten, det var en kombination av att Harry kom över till oss och att det var varmt.

Vad är du trött på att höra?
Ett ägg som skramlar varje gång jag öppnar kylen. Ändå flyttar jag inte på det.

Vad kan behöva en uppfräschning i ditt liv?
Mitt hår. Det känns slitet efter en sommar i solen och att jag inte tagit hand om det ordentligt.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Det blir inte roligare än såhär. Jag är lite efter den här veckan, har inte ens skrivit något om konserten med Pink förra helgen. Den var grym, Pink är en sån fantastisk artist och underhållare! Det var riktigt kul att se henne. Nu väntar en lugnare helg utan några särskilda planer, ja förutom massa utomhuslek som på bilden ovan. Vad har du tänkt göra?

You may also like

7 kommentarer

 1. Så konstigt! Du bor ju inte precis 200 km ifrån mig, kanske bara cirka 30 km. Du verkar ha haft helt annat väder än jag. Visst har vi fått enstaka snabba regnskurar, men ingen åska (jag gillar också åska, det är spännande;-) )och det har alltid varit varmt och soligt emellanåt. Väldigt konstigt alltså.

  Vad gäller trötthet så kommer du och jag över den på ganska olika sätt kan jag säga. Så kul att vi alla är olika, eller hur!?

  1. Ja tänk om vi alla var stöpta i samma form, så tråkigt. :)
   Min mamma bor inte jättelångt bort från dig och har inte heller hört någon åska, förutom en liten knall häromdagen. Snacka om lokalt väder i så fall. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.