Fem en fredag v. 34: Skifte

Kan ni förstå att det inte ens är fyra månader kvar till jul? Det var den sommaren det när två tredjedelar av året snart har passerat. Och ja, jag längtar lite till allt mys… men än är det lång tid kvar. För nu svarar vi på lite frågor istället.

De som länkade förra veckan var: Klimakteriehäxan, Madeleine, Mrs Calloway, BP, Monika, Karoleen, Bokdamen, Janerik, Teskedsgumman, Hannele, Susie, Ejmis, Lena, Robert, Susanne, Lillian, Gerd, Evelina, Ingrid.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När senast gjorde du nåt drastiskt med ditt yttre?
 2. Har du bytt till varmare garderob än?
 3. När ändras säsongen till höst?
 4. Vad ser du fram emot med en ny säsong?
 5. Vad är något du nyligen ändrat åsikt om?

När senast gjorde du nåt drastiskt med ditt yttre?
Det skulle vara när jag klippte mig i våras och lät bli att klippa luggen. Jag har haft lugg hur länge som helst och tycker jag passar i det bäst, men nu var det dags för en förändring. Och jag har trivts utan den.

Har du bytt till varmare garderob än?
Inte direkt, jag har det mesta jag haft hela sommaren, med skillnaden att jag sätter på mig en tjockare tröja eller tunn jacka när jag går ut. Vädret är dessutom sådär jobbigt mittemellan där man aldrig riktigt vet var man har temperaturen. 15 grader kan vara för kallt eller varmt för det man har på sig.

När ändras säsongen till höst?
När löven skiftar och solen inte längre värmer. Det blir alltmer kyligare om morgnarna.

Vad ser du fram emot med en ny säsong?
All denna mys som kommer med hösten. Tända ljus, strumpbyxor och såklart te.

Vad är något du nyligen ändrat åsikt om?
Alla dessa teddyjackor/piletröjor som varit/är populära. Jag har inte alls velat ha någon, men helt plötsligt ser de väldigt mysiga ut och praktiska inför all kall höstlek ute.

Dags för helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

11 kommentarer

 1. Jag håller motvilligt med dig på 5:an. Börjar också nästan vilja ha en teddy även om de påminner väldigt om alla gamla fleecetröjor jag dragit på mig om hösten när jag skulle ut på jobb.
  Märker på mina svar att jag har lite höstångest nu även om jag egentligen gillar mycket med höst. Tack för roliga frågor igen :)

 2. Precis så är det. 12-15 grader och regn – vad ska man sätta på sig. Jag vill inte frysa, inte svettas heller. Varje år samma sak, både till hösten och våren.

 3. Jag önskar att det räckte med en tjockare tröja. Det är så kallt att jag måste byta ALLT. Jag skulle frysa ihjäl i tunna byxor, shorts eller kjol. Och var ska jag få tag på nya jeans? Det finns inte en klädaffär kvar här efter epidemin och Flash har konkat. *mutter*

  1. Underställ i ull har jag kompletterat med på senare år. Oftast riktigt skönt när det är som kallast! Ja, det där med nya kläder är en fråga i sig. Jag handlar mest på nätet då jag inte är den som gillar att gå i affärer.

  1. Tjocka strumpbyxor, gärna med fleece, det är skönt och håller. Tunna använder jag sällan, just av anledningen att de går sönder efter ingen användning alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.