Fem en fredag v. 4: #ruta

Jag har, tycker jag, haft mycket energi under januari, nytt år nya möjligheter som man säger. Och så plötsligt idag får jag en jobbig huvudvärk och känner mig som en klubbad säl. Får se om det är något som bryter ut. Killarna åker iväg på litet äventyr imorgon och är borta över helgen, så Clara ska få vara ledig hemma med mig. Hon har också känts lite trött så får se om vi ligger sjuka i helgen istället för att göra något kul.

Hoppas din vecka slutar bättre, och att du är redo för lite fredagsfrågor – lite enklare denna vecka men så är mitt huvud bomull.

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, Debutsky, Susie, Nilla, Paula, Monika, Boklysten, Anette, Klimakteriehäxan, Susanne, Sara, Emilie, Kina, Nina, Vonkis

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad tittar du helst på?
  2. Vad tycker du är tråkigt på tv?
  3. Vilken streamingtjänst eller kanal används mest hos dig?
  4. Vad skulle du byta ut TVn mot?
  5. Vad tittade du på senast?

Vad tittar du helst på?
Bra serier som finns i flera säsonger, eller skräck.

Vad tycker du är tråkigt på TV?
Golf, och de flesta realityserier.

Vilken streamingtjänst eller kanal används mest hos dig?
Definitivt Netflix.

Vad skulle du byta ut TVn mot?
Skulle vi inte ha någon tv skulle jag troligtvis läsa mer, och gå lägga mig tidigare.

Vad tittade du på senast?
Mitt fortsatta maraton av Grey’s Anatomy.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

7 kommentarer

  1. Golf är inte bara tråkigt på tv, den är tråkig i verkligheten också;-)
    Tror inte att jag skulle sakna en tv om jag inte hade en. Jag menar nuförtiden kan man ju se allt på nätet, så..
    Grey’s anatomy har jag aldrig sett, och jag är så gammalmodig att jag inte ens har Netflix;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.