Fem en fredag v. 8: Plask

Ännu en fredag är här! Och min födelsedagshelg kan börja. Imorgon blir jag 34 år. Jag har knappt hunnit tänka på det, men en födelsedagsfika här hemma blir det nog allt. Jag behöver ju någon anledning till att baka något gott. :)

Fem nya frågor är här! Inspirerade av gårdagens bad för junior som tyckte köttfärssåsen passade bättre i håret än i munnen.

Deltagare förra veckan som länkade: Åsa, Madeleine, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Ingrid, Tanthuset, Mrs Calloway, Hannele, Susie, Inger, Tant Augusta, BP, Marit, Lillian, Hanna, Musikanta, Paula, Christina, Saija, Gerd, Nina.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När tog du ett bad senast?
 2. När lärde du dig simma?
 3. Räknar du dig till badkrukorna eller badankorna?
 4. Var badar du helst?
 5. Vad säger du om isbad?

Var tog du ett bad senast?
I bubbelpoolen på båten förra helgen. Så gött att sjunka ner bland bubblorna. 

När lärde du dig simma?
Jag vet inte exakt när, men jag kunde simma innan jag började skolan, och lärde mig på stranden vi alltid gick till om somrarna. Någon simskola behövdes aldrig.

Räknar du dig till badkrukorna eller badankorna?
Badkrukorna. Jag är den som helst vill ha +22 grader i vattnet. Och då är jag generös. För allra helst vill jag ha över 25 vilket i princip aldrig händer här i Sverige.

Var badar du helst?
På en härlig vit sandstrand med det där varma vattnet. 

Vad säger du om isbad?
Föga förvånande – nej, tack. :) Även om jag hört att det ska vara väldigt uppfriskande och bra för knopp och kropp så ser jag inte tjusningen. Jag gillar verkligen inte att frysa.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Nu min nästsista fredag på jobbet. Det blir en halv planeringsdag och därefter en sista överlämning till min vikarie som är på semester nästa vecka. Lite otur att vi inte har en vecka till tillsammans, men tror det kommer gå galant för honom sen ändå.

Hur ser din helg ut? :)

You may also like

9 kommentarer

 1. Haha alltså vi är så lika märker jag ;). I och för sig är det väl inget som är föga förvånande det har jag tänkt många gånger. Misstänker skarpt att vi kommit bra överens om vi skulle träffas.

  Så härligt för dig med nästsista fredagen :D. Det där kommer bli bra för dig tror jag :). Idag ska jag gå ner och ha intervju som ska användas i examensarbetet och sedan träffa en vän för en fika, efter det ska jag till vårdcentralen. Kommer vara helt utpumpad av energi sen. Jag och socialisera mig är liksom aldrig jättebra kombination :-p.

 2. Då får jag gratulera på 34-årsdagen, så här en dag i förväg! Och tack för dagens frågor. Nu ska jag ta i håll med dem.
  Hälsningar, Ingrid

 3. Grattis på födelsedagen som infaller strax. Och plaskat har du fått, och umgåtts bara med maken en helg, det kanske dröjer till nästa gång. I din ålder (öhum) var jag ingen badkruka, men som med allt annat så har jag blivit det också med åren. Fast besluten att göra något åt det i sommar! Trevlig helg

 4. Stort GRATTIS på födelsedagen. Alltid kul att fylla år under en helg, då kan man fira lite mera.
  Kul att det var Harry som inspirerade dig till dagens frågor. Tror han vet att hans mamma har en blogg;-)
  Å vi är helt lika här med undantag av svaret på fråga 4. Gillar inte sand mellan tårna;-)

 5. Grattis lite i förskott – hoppas du får en underbar födelsedag.
  Jag är självklart med även denna vecka – alltid lika skoj att se vilket ämne som kommer. Och sen vänta lite på att kunna läsa alla härliga svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.