Fem en fredag v. 9: Avslut

Tack för alla födelsedagsgrattis i förra veckan! Jag har inte hunnit med att skriva något alls om min födelsedagshelg, och nu kommer en ny helg, men kanske kommer något om födelsedagen ändå.

Idag är sista jobbdagen för mig. Hurra! Jo, jag har längtat lite. Som sagt i var och varannat inlägg tidigare, mitt mående vet ni har varit sisådär och det ska därför bli skönt att få vila och lata mig lite innan vad som komma skall. Och så får vi hoppas bebisen inte kommer på lördag bara för det. ;)

Det är dags för fem frågor igen! Inte ett helt otippat ämne den här veckan.

Deltagare förra veckan som länkade: Sara, Hanna, Åsa, Madeleine, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Ingrid, Mrs Calloway, Hannele, Susie, Inger, Tant Augusta, BP, Marit, Lillian, Paula, Saija, Gerd, Nina.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När var senast du gjorde ett avslut?
 2. Vilken film/tv-serie tycker du slutat på bästa sätt?
 3. Vad är något du vill säga tack och hej till?
 4. Hur avslutar du helst en lång vecka?
 5. Vad kommer du aldrig göra igen?

När var senast du gjorde ett avslut?
Jag är ju mitt inne i ett genom att jag avslutar mig själv på jobbet. Jag har packat det sista, och med mig hem i sista vändan följer ett par förpackningar med te.

Vilken film/tv-serie tycker du slutat på bästa sätt?
Ser jag en riktigt bra serie vill jag egentligen att den aldrig ska ta slut. Såg sista avsnittet av en av mina absoluta favoriter Criminal Minds förra veckan och blev ändå tillfreds med hur det slutade där allt knöts ihop på ett bra sätt.

Vad är något du vill säga tack och hej till?
Allt onda i kroppen. Känner mig rätt färdig och ser fram emot att bli lite smidigare igen när bulan försvinner.

Hur avslutar du helst en lång vecka?
Med en springtur för att rensa huvudet och sen myskläder i soffan och något bra på tv.

Vad kommer du aldrig göra igen?
Man ska aldrig säga aldrig, men jag hoppas på att aldrig igen behöva äta pölsa, åka fritt fall, och vara såhär trött som jag varit.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Sista jobbdagen kan börja, lite konstigt känns det allt. Den här veckan gick alldeles för fort och nu fattar jag liksom inte att dagen är här. I eftermiddag bjuder jag kollegorna på hejdå-fika, sätter autosvar på mailen, och går från jobbet en sista gång på väldigt länge. Kommer bli konstigt att plötsligt få massa tid över. Men det behövs nu.

Ha en underbar dag nu!

You may also like

12 kommentarer

 1. Vilken konstig känsla du måste få av att gå på långledigt, speciellt när du verkligen längtat och känt att du behöver vila. Så skönt för dig! När jag fick barn i mitten av sjuttitalet i Finland var reglerna såna att vi inte fick jobba sista grav.månaden! Vi var alltså tvungna att ta ledigt en månad före beräknad nedkomst! Min dotter var dessutom två veckor sen så det blev en lång väntan som sen drogs av på totala mödraledigheten som var 6 månader. Därför började jag jobba heltid när hon var blott fyra månader!
  Och pölsa? Vad har du emot det? En av mina absoluta favoriträtter! Tack för finurliga frågor åter en gång och trevlig helg

 2. Glemmer jo hver eneste gang å kommentere hos deg! Er det mulig! Takk for interessante spørsmål hver eneste fredag. Gøy å være med, og skikkelig koselig og lese de andres svar. God helg til deg.

 3. Så skönt! Nu när jag skriver denna kommentar är du mammaledig påriktigt, ligger troligen på soffan och försöker hålla dig vaken.
  Förstår att du ser framemot att bli x-antal kilo lättare och smidigare. Håller tummarna att tjejen inte gör entré till helgen, utan att du får ha minst en vecka på dig för att vara redo.

 4. Att äta pölsa och åka fritt fall behöver du nog aldrig göra. Men du kommer nog känna dig trött när du får din lilla bebis och kanske inte får sova ordentligt. Men visst känns det underbart när bulan på magen försvunnit, eller nästan i alla fall. Önskar dig all lycka i framtiden. Roligt i alla fall att du orkar med att hitta på frågor åt oss att skriva om.
  Kram från Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.