Fem en fredag v. 49: Flyttfågel

Hej du, nu känns det att det inte är många veckor kvar på året. Dagarna krymper och jag tycker det är antingen torsdag eller fredag varje dag. Puh.

Nya frågor igen i dag, det är trots allt fredag, tro det eller ej.

Deltagare förra veckan: Madeleine, Paula, BP, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Ingrid, Tanthuset, Mrs Calloway, Hannele, Gerd, Tant Augusta, Mia, Nina, Musikanta.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Om du skulle migrera på hösten, var skulle du bo?
 2. Hur länge har du bott i din nuvarande lägenhet/hus?
 3. Vad är något du skulle vilja förändra hemma?
 4. Hur många gånger i ditt liv har du flyttat?
 5. Bor du där du vill bo?

Om du skulle migrera på hösten, var skulle du bo?
Gärna någonstans varmt, känner jag som självklart. Något exotiskt som Hawaii eller lite mer praktiskt och närmare som Kanarieöarna.

Hur länge har du bott i din nuvarande lägenhet/hus?
Vi flyttade hit i januari 2016 när Magnus och jag flyttade ihop på riktigt. Vi lyckades byta våra lägenheter till en riktigt fin trea som vi trivts i.

Vad är något du skulle vilja förändra hemma?
Det som varit konstant återkommande sen inflytt är att ordna bokhyllor för mer förvaring. Förhoppningsvis kommer det snart.

Hur många gånger i ditt liv har du flyttat?
Jag tror jag räknat rätt när jag skriver 7. Kan ha missat någon eller räknat någon dubbelt från när jag var riktigt liten.

Bor du där du vill bo?
Nej. Jag vill helst bo i stadsdelen Hornstull här i Stockholm där jag är uppvuxen. Någon gång hamnar jag där. :)

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Det fanns en tanke bakom dessa frågor just idag… Vi flyttar nämligen imorgon! Helt sant. Jag har skrivit om det några gånger att vi gärna skulle flytta, och det tillbaka till det område Magnus bodde när vi träffades. Och nu händer det! Det blir närmare allt och gångavstånd till både förskolan och våra föräldrar vilket känns så himla skönt. Så det om något har hållit mig rejält sysselsatt de senaste veckorna då vi packat ihop vårt liv. Ni får såklart veta allt, alldeles snart!

Ha nu en fantastisk fredag!

You may also like

18 kommentarer

 1. Grattis till flytten! Underbara nyheter att komma närmare till allt som är viktigt! När jag bodde i Stockholm bodde jag i Fruängen och jobbade i Solna. Det var ingen höjdare kan jag säga…Hoppas flytten flyter på smidigt och bra, tack för veckans frågor!

  1. Jag har svarat på fem en fredag idag 🤗 Men så himla roligt med flytten, stort grattis! Kommer säkert bli hur bra som helst ☺️

 2. Så härligt att ni fått lägenhet där ni vill bo! Lycka till och försök ta det lugnt med flytten!
  Jag deltar i dina fredagsfrågor, men lägger inte upp mitt inlägg bland de övriga. Det är nämligen flera som skriver att det nästan är omöjligt att gå in på min blogg genom din sida. Vet inte vad jag gör för fel, men jag svarar på dina frågor i alla fall, för det här så himla kul!

  1. Vad märkligt! Ska kolla hur det sett ut tidigare om det blir något med just din länk och varför. Du kommer med bland de som länkat ändå. :)
   Så roligt att frågorna uppskattas. :D

 3. Toppen att ni trivs så bra efter flytten! Har också flyttat 7 gånger (eller ja, 8 totalt), men bara inom en och samma kommun… på så vis en ”stannfågel”. ;)

 4. Jamen va’ kul att ni flyttar! Då förstår jag varför du valde temat! Ni verkar flytta till Hornstull och Söder alltså, precis som du svarade i frågan. Så skönt att höra att din dröm har gått i uppfyllelse. Lycka till imorgon!

 5. Wow, härligt med förändring och tydligt till det bättre! Lycka till med flytten!
  Jag har svarat på fem en fredag fast det blev lördag, haha.
  Hälsningar Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.