Fixvecka

Den här veckan startade med lite svalare väder och lugnare tempo. Inte mig emot då jag har som mål att ha en vecka med städ och fix. Inte för att vi har ett så högt tempo vanligtvis, men jag hinner inte alltid med så mycket när Harry är vaken vilket är det mesta av dagen.

Det gick snabbare än jag trodde och jag kunde bocka av städningen redan igår. Skönt att ha den största punkten klar. Jag kan tacka Stadens hjältar för det då Harry satt koncentrerat och tittade i sin sitter. Att han är knappt 4 månader och fattar ingenting spelar ingen roll, däremot måste det ju böjas i tid när det är faster Carro som är med och skapar serien. Det blev en sån där städning som gör en glad i själen. Att det kommer vara stökigt i eftermiddag igen bekommer mig inte. Jag är bara glad att jag fick det gjort.

Om två veckor åker vi till Gran Canaria så den här veckan ska jag försöka köpa alla bebis-saker som behövs. Reseapotek, mat, badkläder m.m. Jag har gjort vad som känns som världens längsta packlista. Eftersom det är första resan med Harry och jag vanligtvis packar rätt mycket så känns det som att det är bra om jag planerar i förväg. Jag vet ju dessutom varje gång att jag använder knappt hälften av alla kläder jag tar med mig. Men lär jag mig och packar därför lättare? Nä.

En annan punkt på listan är att ordna födelsedagspresent. Ett par dagar innan vi åker fyller Magnus och hans mamma år (samma dag!) så det hinner vi kanske fira här hemma. Kan vara bra att kolla önskelistan då.

Med lite sämre väder är det inte helt fel att bara få mysa i soffan. Vi hann dock med en liten promenad igår för lite frisk luft efter städningen innan det var dags för Sveriges match. Den lille herrn sov sig däremot igenom andra halvlek och sin fars glädjerop när målet sattes. Inte så intresserad med andra ord. :)

Hoppas veckan hittills varit bra även för dig!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.