På besök i Vaxholm

Söndagens utflyktsmål blev Vaxholm i Stockholms skärgård. Jag har egentligen aldrig spenderat någon tid just där, så efter 32 år var det väl dags att turista lite. Vi kom dit lagom till lunch och satte oss därför på en servering. Det blev mycket njuta av solen, lite titta på allt folk och bara ha det bra. Det kändes att sommaren är här med alla turister som gick omkring.

Vi smälte maten längs en gågata och köpte sen glass som efterätt.

Längs gränderna vi gick var det som att titta på Hemnet men utan interiörbilderna. Jag ville till slut nog ha varenda hus vi gick förbi. En rosenbuske längs knuten är ju en dröm. Jag kommer nog snart återfå mitt Hemnetberoende. Inte för att vi ska köpa hus, men man kan ju drömma om ett litet sommarställe.

Och så alla små affärer med lite av varje och en hel del vackra saker.

Nästa gång gör jag gärna en längre utflykt. Tar färjan till en ö längre ut och äter picknick på en klippa. Jag får extra mycket sommarkänsla av såna saker.

You may also like

2 kommentarer

  1. Det är så vackert i våra skärgårdar! Har varit på Vaxholm en gång och vill gärna återkomma. Men blir inte något mer Sthlmsbesök i år, så år sikta in mig på nästa sommar istället. Håller med dig om att picknick är somrigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.