För grönt är fortfarande skönt

Ännu mer grönt. Och det var inte meningen, men när jag hittade temat och bestämde loggan såg färgerna fina ut. Så denna version fick bli grön. Och så finns nu bloggen direkt på elisamatilda.se istället för subdomänen blogg.elisamatilda.se. Länkar hit behöver därför ändras. Min så kallade portfolio kommer också att få sig ett lyft och är nedplockad tills dess.

Ibland är det bra att trappa ner på ett intresse för att sen börja igen. Särskilt när man inte har känt någon motivation för det och har behövt en paus. Jag har varken kodat eller lekt med grafik ordentligt på ett tag. Och först nu har jag börjat sakna det. Kommer jobba mer med det nu när sommaren kommer. Jag letar fortfarande efter det där jobbet där jag får kombinera det med en administrativ del, även om jag inte haft energi att söka det som funnits. Men från nästa vecka. Då.

Nu tar jag lördag fast det är fredag.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.