1h 15min 14 sek

Så lång tid tog det i söndags. Jag är så nöjd och stolt! Mitt första lopp blev en hinderbana och den där medaljen kommer att hänga på något riktigt bra ställe.

Jag klarade såklart inte alla hinder, och jag fegade rejält vid ett högt nät, men jag kom runt banan och det var mitt mål.

Efteråt har jag fått frågan flera gånger om vad jag har för mål härnäst. Jag tänker inte riktigt så, jag har mer en riktning för vad jag vill. Springa längre, fler lopp, mer yoga – att få sträcka ut hela kroppen och känna att den blir vigare. Det blir i alla fall Midnattsloppet här näst. Och senare Tunnelloppet i Norra Länken. Det är i alla fall vad som händer vad gäller träning.

Beast!Två kämpar med gladiatorn Beast

Just nu längtar jag dock efter semester och idyllen uppe hos släkten.

Finished Superior Race, the 10k obstacle race with 26 obstacles, in 1h 15 minutes and 15 seconds. So proud! Looking forward to the next two races later this year.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.