Kväll med yoga

Jag avslutade kvällen igår med att lägga ut min yogamatta bland Harrys alla grejer. Om det är något jag försöker med nu så är det just yoga. Yogalusten kommer och går i omgångar. Känns som jag sagt det många gånger tidigare nu att jag ska se till att få in det som en vana. Men just kvällen känns som en bra tidpunkt för att varva ner och finna ro inför natten. Det går ju att hoppas på det i alla fall, ro för mig nu för tiden är stunden efter att en mätt och glad bebis somnat i tid.

Snyggaste tightsen från Aim’n.

Torsdag. Imorgon åker vi ner till Göteborg för en helg med vänner och förhoppningsvis fint väder på Liseberg. Idag kommer det därför bli tvätt och packning. Ser du fram emot helgen?

Det blir för övrigt en hektisk helg, igen. Direkt när vi kommer hem på söndag ska vi se fotboll med min brorsa – Djurgården-Hammarby. Det får vi inte glömma när vi står där på Bromma och väntar på vårt bagage. Jag har sett en match tidigare i mitt liv så det ska bli kul. Jag ser i alla fall fram emot helgens hotellsäng, frukost och så klart hisnande åkattraktioner! Det blir första gången jag går på Liseberg så jag är taggad. Efter att ha vuxit upp med Grönan är det dags för något nytt!

Nu ska Harry och jag käka frukost och sen göra oss i ordning för att åka och hälsa på våra mormödrar. Hoppas du får en finfin torsdag!

You may also like

26 kommentarer

 1. Vaf kul med Liseberg..jag har faktiskt inte planer alls för helgen..blir nog bara att ta det lugnt..ett glas vin kan man kanske unna sig 😀

 2. Så fina byxor!
  Åh vad kul med Gbg och Liseberg! Hoppas vädret är på er sida.
  Ser mkt fram emot helgen, då drar vi till stugan! Så härligt!!😍

 3. Vad härligt med yoga! Jag hoppas verkligen att jag snart kan börja med det igen. Mitt diskbråck är ev förvärrat så innan läkaren sagt sitt vågar jag inte göra något.

 4. Hoppas du får det trevligt i Göteborg. Denna helgen har fullt med hockeymatcher plus att jag ska klämma in en bloggmiddag i Linköping.

 5. Så skönt med yoga, verkligen så avslappnande. Och vilka snygga tränings byxor du har, häftigt mönster och färg

 6. Nu blev jag verkligen jättesugen på att gå på Liseberg! :D Inget ont om Grönan som du är van vid, men jag vill gärna ha så många och så hisnande åkattraktioner som möjligt! :D

  1. Haha, jag förstår hur du menar! Har som sagt inte varit på Liseberg, men Grönan är ju en plutt i jämförelse. :)

 7. yoga är så skönt att göra, dock längesedan jag gjorde de då det inte finns plats för de här hemma just nu
  riktigt snygga tajts :D

 8. Det verkar som att du får en trevlig helg :) Kul att komma till Liseberg, åh fotboll är ju kul också :) Ha det gott!

 9. Skönt att förbereda inför yogan så man inte bara kan kliva över mattan, utan faktiskt tar sig tid att genomföra det :)
  Liseberg är roligt, och det bästa är ju nästan hotellfrukosten :)
  Hoppas ni får en underbar helg :)

 10. Yoga är inte riktigt mn grej. Har inte riktigt hittat nyckeln till den aktiviteten. Men har förstått att det ger en hel del av lugn och avslappning för dem som hittat.

  Ja, jag ser fram mot helgen, trots att det bara är lördag kväll jag är ledig. Söndag har jag bytt till mig eftersom jag behövde vara ledig ikväll när jag hade föreläsning och fredag för jag fick frågan och kände att det skulle sitta fint med lite extra pengar till en vinterjacka.

  Har inga andra planer för lördagskvällen än att vara hemma i stugan med katterna. Om jag orkar ska jag gå på en bokrelease på dagtid. Men bara om jag haft en lugn natt och verkligen känner att jag orkar.

  Ha det trevligt i Göteborg och på Liseberg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.