Gravid vecka 32: sista veckan och dålig sömn

Sista veckan på året och vi välkomnar en ny graviditetsvecka, nämligen vecka 32. Veckan efter jul och det är nu jag sagt sen i somras att vad som helst kan hända. Inte för att jag tror något kommer hända i förtid, men för mig har julen och ett nytt år varit en brytpunkt att blicka fram emot, att därefter är det dags för slutspurt. Det är ändå inte många veckor kvar nu, såhär 77,9% in i graviditeten och 62 dagar kvar.

I natt fick jag dåligt med sömn, för första gången under alla dessa veckor. Sådär att jag trodde jag aldrig skulle kunna somna. Snarkningar från andra halvan av sängen kan vara en liten bov i det hela, men det kan även ha varit för att Rex busade. Han måste ha fått energi någonstans ifrån för han slog kullerbyttor som bara den under hela min vakna tid.

Trött i huvudet men ändå klar. Jag la mig och efter en timme fick jag gå upp och hämta hörlurarna för att se om det gick bättre genom att lyssna på någon podd. Vanligtvis somnar jag alltid fort om jag bara får lyssna på något. Det blev två avsnitt av Wollin&Wollin utan att John Blund kom. Sen så någon gång släppte det såklart och jag vaknade istället av sambons väckarklocka. Då är det så skönt att inse att man faktiskt somnade till slut. Efter det var det inga problem med att somna om. Även Rex hade somnat vid det laget.

Jag har jobbat två dagar nu men är ledig igen imorgon vilket känns skönt. Det må vara lugnt genom att de flesta är lediga, men på något vänster är inkorgen full ändå.

julkulan i vecka 32

Årets största julkula som var lite för tung för att hänga i granen.

You may also like

2 kommentarer

 1. Väldigt fin klänning måste jag säga! Den där julkulan gör sig fin i den :)
  Gah, jag har också sovit jättedåligt. Många tankar som snurrar tror jag.

  Kommenterade på förra inlägget också men det verkar ha strulat, ser inget nu iaf.
  Well, hej hej, och va kul att ni också närmar er bf :) Så nära nu! Yeeeey!

  1. Tack! :) var skönt att hitta en julklänning som faktiskt var bekväm att ha och med plats för julmat ovanpå bebis, hehe.
   Kan tänka mig att det blir mycket tankar på slutet, även som omföderska, om vad som komma skall.

   Vad skumt! Inget jag sett, men ska hålla uppsikt om det är någon uppdatering som strulat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.