Januari börjar året

Februari kommer näst. Vi är en hel månad förbi på 2023. Det har börjat ljusna och vi har haft vår i luften. Att nu ha gått in i februari känns bra, och inte bara för att det är min födelsedagsmånad. Januari är trögt och året tycker jag har inte riktigt börjat förrän den är förbi. Men bara för det betyder det inte att roliga saker inte hänt under månaden.

Vi hade i alla fall några riktigt snöiga dagar här i Stockholm. Då var det såklart pulkaåk och annan lek som gällde. Mycket gunga vilket är Claras favoritgrej i parken. Sen så fyllde min mamma år och vi åt såklart tårta hemma hos henne.

Och så ljuset som kom med det nya året! Jag är så glad dessa morgnar när solen vaknar tidigare och tidigare. Det ger energi.

Jag har även kommit igång med träningen igen vilket varit välbehövt för att inte säcka ihop i kroppen. Nu ska jag bara hålla i regelbundenheten, och då är det tur att jag jobbar hemifrån ett par dagar i veckan. Även om det är trögt ibland att byta om och ta mig igenom ett pass känns det så mycket bättre efter. Nu längtar jag tills det blir några till plusgrader så jag kan börja springa ute igen.

Det har även blivit en del bakning. Ovan bild är hemifrån Harrys bästis. Medan de lekte för sig själva bakade hans mamma och jag både chokladsnittar och en paj. Inte alls dumt att få hänga och baka (och äta).

Ett av mina favoritband släppte ny musik i januari för första gången på fem år! En riktig höjdpunkt att få känna sig som en fangirl igen och längta efter nytt album och kanske turnédatum.

Vi har även hängt på Spårvägsmuseet och lagt pussel, bland annat ovan från just museet. Det är kul att pussla, även om det efter några gånger inte riktigt är en utmaning att lägga ett 25 eller 60-bitars.

Februari är en kort månad, men kan ändå kännas lång. Min enda förhoppning är att ljuset fortsätter komma. Händer något kul i februari för dig?

You may also like

4 kommentarer

  1. Jättekul med ett inlägg ”utöver det vanliga” alltså ”Fem en fredag”. Tänkte att du inte kan ha lagt upp bilder på Harry och Clara på ett tag. Såååååå stora och vuxna de har blivit, speciellt Harry. En fin ”ung man”.
    Skoj att läsa att du fått in några jympapass under veckorna. Om den här vändan av snö – den åttonde denna vinter – är den sista, då kan du snart ut och springa.

  2. Jag är ingen sommarmänniska men hatar mörkret som råder. Och njuter av att dagarna blir längre. Kul med spårvagnsmuseet för barnen, vi försöker hitta något som passar familjens två-åringar, inte helt lätt, det mesta är från tre år …
    Du är duktig och ambitiös, försöker hålla i många trådar i småbarnslivet, inte så lätt alla gånger.

  3. Vilka härliga bilder. Lyckan lyser i Claras ansikte. Håller med dig om ljuset, det är så mycket roligare nu och det blir bara bättre och bättre. Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.