Middag med planering inför Spanien

Har insett en sak. Går hellre ut någon vardagskväll än offrar helgen till att vara social. Oftast, i alla fall. Skönt att få något överstökat och sen göra ingenting på ett par dagar (undantag för denna helg jag laddar inför som kommer vara fullsmockad av saker). Igår var en sån dag, men ville egentligen hem för att det känns som att en förkylning är på gång. Hur som. Jag och några kollegor gick ut och åt middag, på Boqueria, ett tapas-ställe här i Stockholm. Valet av restuarang var egentligen omedvetet tills vi insåg att det passade temat för kvällen. Planen var nämligen att diskutera vår spanienresa nästa helg – ska bli så kul!

Boqueria

Boqueria har för övrigt jättegod mat i bra tapas-storlek och avslappnad stämning. Vi ville ju kunna prata med varandra utan att behöva skrika va?! hela tiden.

Planet går efter jobbet nästa fredag. Sen har vi hela lördag och söndag att förhoppningsvis njuta av sol och god mat. Frågan om vi ville bada vid en nära badvik eller promenera till en större strand kom upp och svaret blev stranden för, som en kollega uttryckte det, ”att kunna spana”. Just nu är det runt 20 i Torrevieja som vi ska till vilket blir alldeles lagom. Även andra mycket viktiga saker som om hårfön finns på plats och sängplatser diskuterades. Det finns, och jag kommer få en säng för mig själv. Hurra!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.