Plotter och oordning

Efter att ha ätit en riktigt god hotellfrukost igår (heja Scandic!) fortsatte vi resan hem mot Stockholm. Jag älskar verkligen att åka bil, när jag är på väg bort. När det är dags för hemresan blir det plötsligt lite segare, det är väl känslan av att äventyret snart är slut. De sista timmarna var jag väldigt nära att somna några gånger, trots en intressant P3 Dokumentär (Tjernobylkatastrofen).

Idag har jag rensat bland papper. Det är otroligt hur mycket gammalt jag har haft liggande och som fått vara med om två flyttar utan att blivit rensat. Jag har ganska så länge nu varit intresserad och läst om en mer minimalistisk livsstil/inredning. Jag hatar egentligen när det är rörigt och plottrigt men mitt hem och mitt sinne reflekterar trots det inte hur jag egentligen vill att det ska vara. Jag hade en tyst tanke när vi flyttade om att det inte skulle vara så mycket saker framme, men jag har inte lyckats komma dit än. Med den här våren har jag inte orkat tänka på det.

Och nu pratar jag inte om att leva i en näst intill steril miljö, snarare mer utan allt plock (och utan att ha allt det undanstoppat i en garderob) och med mer ordning. Mitt inre skulle må mycket bättre om det bara var rörigt i hjärnan, haha. Mitt första steg i min plan (jag har egentligen inte en ordentlig plan, så funkar min hjärna) är att gå igenom garderoben, inte ett lätt ställe att börja på om jag säger så.

Hade min garderob sett ut såhär hade jag inte haft några problem med att hålla i ordning. (via Pinterest)

Hur ser era liv ut, era bästa rensningstips?

You may also like

1 kommentar

  1. jag är också sjukt intresserad av minimalistisk inredning. När det är rörigt överallt blir man bara stressad tycker jag :/ hm ett tips är att försöka ha ett ställe för allting. Alltså Om du har en skohylla ska alla skor vara ställda på den och ingen annan stans om du förstår vad jag menar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.