Postmodern Jukebox

Ny vecka, igen. Känns som att jag bara skriver inlägg om helgen nu för tiden. Det är kul att det händer lite i alla fall, även om jag gärna nu skulle ha ett par dagar fulla av ingenting.

Det fanns en klar höjdpunkt med den här helgen och det var att se musikkollektivet Postmodern Jukebox spela på Berns igår. Kort sagt tar de moderna låter och gör om dem till mer jazziga versioner. Ett tips är att spana in deras videos på Youtube! Jag tog med en vän och vi båda var överens efteråt; de var superbra.

Robyn Adele Anderson

Blake Lewis

Med i kollektivet finns en av mina favoriter sen drygt 10 år, Blake Lewis. Egentligen främsta anledningen till att jag ville gå dit var för att äntligen få se honom live. Det kanske finns någon där ute som minns honom från American Idol. Året var 2006 och Jordin Sparks tog hem det hela medan Blake blev tvåa. En beatboxande talang som släppt tre skivor sen dess. Hur som så för några år sen fick vi kontakt som fortsatt lite sporadiskt och därför var det kul att även få hänga lite.

Jag och Blake

/ / / /
Saw Postmodern Jukebox this weekend. Fantastic group. So much fun seeing them live. Got to see one of my favorite people too, Blake Lewis.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.