När det roliga släcks ner

Jag fick en ny kollega i måndags, hurra! För att fira lite att hon börjat bestämde vi oss alla på jobbet för att ta en AW och se en show på Stockholm Comedy Club i onsdags. Det var hur trevligt som helst, trots att stället blev becksvart fem minuter efter att vi fått in efterrätten. Strömavbrott! Där fick vi sitta med enbart tända ljus vilket i sig var väldigt mysigt. Det gick ingen nöd på oss egentligen, förutom att showen tyvärr blev inställd. Ett snöpligt slut på kvällen men vi hade det roligt hela tiden.

Om en månad åker några av oss till en kollegas hus i Spanien. Kul gäng man jobbar med! Som introvert är det däremot en utmaning (i mitt fall) att umgås så tätt med folk under flera dagar och kanske inte ha så många tillfällen att vara ensam. Min sociala kvot kommer att ha blivit fylld lagom till att det är dags för hemfärd igen. Blir musik i hörlurarna under hela resan hem.

Crépe till efterrätt
Några minuter innan ridån gick ner

Nu är jag glad att det är fredag. I morgon ska M och jag se Skönheten och Odjuret på bio. Som jag har höga förväntningar på denna film efter trailern och klipp! Tror det kommer bli riktigt bra.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.