Tråkiga känslor och Halloween

Jag tänker varje kväll i soffan att jag ska skriva något. Men så finns inte riktigt energin där. Detta är därför en riktigt tråkig blogg just nu utan något att läsa.

Det händer såklart saker i mitt liv, och inte bara tråkigheter som att jag idag vaknade med Harrys ögoninflammation från förra veckan. Energin är inte på topp men jag ser fram emot väldigt mycket. I morgon är det plötsligt november och det är dags att börja tänka på julpynt. Den första snön föll ner över stan igår och jag längtar så mycket till julbak, julstök, slå in julklappar och känna den där julvärmen. Julavsnittet med Svensson, Svensson. Äta saffransfudge.

Det är inte långt kvar eftersom tiden flyter på i den takt den gör.

Idag är det däremot Halloween, en annan högtid jag gillar. Jag är en gammal skräckfantast som älskar skräckfilmer, Halloween är därmed den perfekta kvällen för skräckmaraton vilket jag försöker mig på varje år. Problemet, har jag märkt, är att jag inte längre är så förtjust i de filmer som kommer. Temat och/eller handlingen är, enligt mig, trist eller så ger det mig inte den där spänningskänslan. Kanske har jag börjat växa ifrån genren. Men något hoppas jag orka titta på ikväll. Behöver bara hitta något bra.

Är du med om att barn ringer på dörren för bus eller godis den här tiden på året? Det är något som inte händer i mitt hus. Inte för att jag skulle öppna dörren om någon ringde på, jag gör det bara inte för okända personer, och skulle det finnas godis hemma skulle jag ta det gisslan till mig själv ändå… :)

Halloween sammanfaller ju dessutom med Allhelgonahelgen. En helg att minnas våra saknade lite extra.

Nu fortsätter jobb. Imorgon är det fredag igen och dags för fem nya frågor!

You may also like

2 kommentarer

  1. Det kan vara jobbigt att vara småbarnsförälder. Å då tänker jag inte bara på att egentid är en lyxvara, utan man ”ärver” ju alla sjukdomar också, per automatik dessutom. Hoppas att du fått medicin för din ögoninflammation.

    Så du tänker på julpynt redan den 1 november. Du hör min suck, va;-) Vi är inte alls lagt åt ”pyntiga” hållet i det här hushållet, så vi avstår och håller oss till lite extra god mat och dryck.
    Sci-Fi och skräckhistorier – undantag Harry Potter, har aldrig varit min grej heller, däremot är min man ganska så förtjust i skräck- och zombiefilmer.

    Konstigt att ni har fått snö söder om stan. Vi har inte fått någon snö alls (som tur är) utan kunnat njuta av fyra soliga men kalla dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.