Vänner & bullar

Ännu en helg till ända, och jag har spenderat den hemma. Hemma i stan, i alla fall. Planen från början var att ta hand om hemmet som inte fått så mycket kärlek på sistone, istället blev det annat.

Efter jobbet i fredags var det dags för middag och bio. Jag och Emma, som inte setts sen vi var i London i juni, var och såg The Hitman’s Bodyguard. Vi båda hade kommit fram till att vi kunde behöva lite underhållning som filmen förhoppningsvis skulle bjuda på. Vilket den gjorde! Ryan Reynolds och Samuel L Jackson kompletterade varandra bra. Sen åkte jag hem och la mig i sängen med resterna av biogodiset och surfade runt YouTube innan Manus kom hem från en AW med sitt jobb.

I lördags blev det en slö förmiddag innan vi åkte till Hovet för hockey. Tur att Djurgården vann efter att jag suttit och varit irriterad över deras spel. Tänk att man kan få såna känslor och engagera sig trots att man egentligen inte är något stort fan. Men underhållande, det är det. Vi avrundade sen dagen med middag hos Magnus föräldrar.

Idag vaknade jag rätt trött, för första gången på länge under en helg. Vi åt frukost i soffan och tittade på Vaiana/Moana innan det var dags för mig att åka in till stan och träffa ett par vänner. En av dem flyttade till sin hemstad förra våren och jag har inte sett henne sen förra sommaren så det var jättekul att äntligen ses igen. Det blev ett par snabbt flygande timmar med allt vårt prat om kärlek, vänskap och framtid.

Just nu har jag bullar i ugnen som jag väntar på att de ska bli klara. På onsdag är det ju kanelbullens dag, klart man ska ha hembakta kanelbullar färdiga till dess! Sen är det dags att sova, min energi är rätt så i botten efter den här helgen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.