Återuppstånden

Det är februari redan, något jag knappt märkte i fredags när jag återhämtade mig från min korta magsjuka från i torsdags, eller vad det nu var. Det blev ett konstigt månadsslut, och sista dagar som ensam föräldraledig – för nu går Magnus och jag omlott ett par veckor innan han tar över ledighetspinnen den 18.

Helgen har varit som i ett töcken. Ingen aptit och därmed ingen mat ledde till noll energi och har varit så fram till igår söndag. Jag trodde aldrig jag skulle känna hunger eller få ner något annat än yoghurt igen. Eller orka vara uppe ur soffan mer än fem minuter. Föga förvånat har det därför inte hänt så mycket i helgen. I lördags skulle vi gå på Allan Svenssons show Mr. Morfar men jag hade lite för lite ork för att gå. Jättetrist, men det hade nog inte varit så roligt att sitta där utan att ha ätit eller vilja äta.

Igår var det snökaos här (och i princip hela landet?) så det blev inte många knop gjorda när vi inte hade någon större lust att gå ut i det, än mindre göra någon utflykt med bilen. Det kändes lite konstigt att det var söndag när Magnus inte skulle upp och jobba idag. Som en extra lång helg, vilket det nu kommer vara i två veckor. Nu är jag i alla fall redo för en ny vecka, och ny månad!

En dag i snön förra veckan.

Jag hoppas din helg har varit mycket roligare, berätta! :)

You may also like

31 kommentarer

 1. Skönt att höra att du är återuppstånden.
  Min helg har varit hemsk. Speciellt sista natten. Nu ska jag sova och sedan är det min tur att återuppstå.

  Ha en bra måndag!

 2. Men fy så trist att sviterna efter magsjukan satt i under hela helgen!😔 Det är verkligen inte roligt att vara utan både orken och aptiten. Särskilt inte om man hade något roligt som en show inplanerat. Hoppas att ni får tillfälle att gå och se den en annan gång.
  Här hade vi också snökaos kan jag säga…

 3. Influensa og snøfall. Det er brutalt. jeg hadde det er år. det var et mareritt, måtte bare la snøen ligge og vente på kreftene.

 4. Låter inget vidare alls, så tråkigt när man är sjuk/hängig. Här har det varit bra, vi har bytt bil så jag är väldigt nöjd.

 5. Urk för magsjuka. Skönt att du mår bättre! Ja, här var det också snökaos och eftersom jag inte behövde ta mig någonstans kunde jag njuta av skog och snö upp till knäna. Stora tjejen hoppade i snödrivor och tyckte också snökaoset var himla bra.
  Va skönt att ni ska gå omlott ett par veckor. Det är nog bra när den ena föräldern varit hemma större delen tiden och nästa ska ta över.
  Hoppas du mår mycket bättre snart och får krafter tillbaka!

  1. Tack! Det kändes mycket bättre imorse när jag äntligen kunde äta frukost igen.
   Ja vi kände att det kunde vara bra så att min man kan komma in i rutiner och får känna lite hur det är innan han blir lämnad själv, haha.
   Det är skönt när man kan stanna hemma i det här vädret. Överallt hör jag bara om trafikkaos och pendelstrul som varit skönt att ha sluppit. :)

 6. Men fy vilken tråkigt helg du fick, så synd att ni missade föreställningen. Hoppas att du kan få i dig lite mer än yorgurt nu. Här har det också vart snökaos.

 7. Usch det där med att tappa aptit och ork är verkligen så jobbigt, riktigt tråkig helg du fick. Men tur att det kommer fler helger på året ;) Men mest trist måste det varit att missat föreställningen, ni har inte möjlighet o gå på den vid senare tillfälle?

 8. Usch och fy för magsjuka! Hoppas att du snart är tillbaka helt vad gäller aptiten. Så mysigt att ni har två veckor tillsammans nu innan du börjar jobba. Här har det också kommit mycket snö. Jag älskar det!

 9. Så skönt att du har fått återhämta dig. Jag vet inte riktigt vad som är värst med magsjuka, kräkandet eller hur svag man blir efter.
  Jag tror att du gjorde helt rätt i att stanna hemma i lördags. Även om man inte smittar så är det ju svårt att ta tillvara på stunden när man inte har någon energi. Ibland är lite vilotid hemma det som man behöver bäst!

 10. usch för magsjuka, men skönt att du hämtat dig igen iaf. Men visst är det hemskt när man tror man aldrig skall kunna äta annat än yoggi eller fil igen.

 11. Hoppas du mår bättre snart och kan äta något så fort som möjligt! Känner mig också trött och vill helst bara ligga i sängen men men vad ska man göra

 12. Åh nej vad tråkigt att du varit sjuk och inte kunde gå på showen i helgen. Skönt att du piggnat på dig nu!
  Här är också snökaos. De har utfärdat klass 1 varning här !😩

  1. Ja fy, det är inte roligt. Så skönt att må bättre nu.

   Jajjemen, nästa vecka. Vi möttes av ett så fint vinterland när vi var uppe förra januari. :D

 13. Magsjuka är verkligen de värsta som finns 😓😓! Men skönt att du mår bättre nu ! :) tråkigt att du missade showen !

 14. Februari brukar ju kallas för vabbruari, men du är ju egentligen inget barn längre, å vabbar gör du ju inte heller än;-)

  Nej, vi orkade inte så mycket den här helgen heller. Vädret bjöd ju inte direkt på äventyr om man säger så. Och att gräva fram bilen idag var ingen höjdare heller, speciellt inte då det återigen snöar för fullt nu.
  Men vi har överlevt i alla fall. Allting nåt;-)

 15. Det lät ju inget vidare med magen . Kan ju varig du råkat få i dej bara. Men tur ändå att det gick över fort . Min helg har varit toppen var ute med en god vån i lördags 💕

 16. Magsjuka är superjobbigt. Man blir ju helt utslagen. Skönt att du mår bättre nu. Vi tände ljuslyktan på balkongen och försökte låtsas som om det var julafton när det snöade som värst.

 17. Vi tog en semestertripp till Arvika i helgen. 4,5 timme i fredags och 4,5 timme hem i söndags. Riktigt skönt att bara få komma iväg lite. Snölek ich massa skoj med barnen ute helt enkelt..

 18. Nej fy för magsjuka alltså! Sambon har legat hemma med det förra veckan så jag har försökt hålla mig så långt borta som möjligt från lägenheten för att inte bli smittad, haha! Skönt att du mår bättre nu :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.