Come and get your love

Jag var hemma hos min kära mor härom kvällen och såg Guardians of the Galaxy. Jag såg den på bio i början av oktober och tänkte sen att det nog var en film som hon skulle uppskatta. Härlig 70- och 80-talsmusik, popkulturella referenser (vilket även jag älskar), småidiotiska situationer man skrattar åt.

Sen jag såg filmen på bio lyssnar jag väldigt mycket på soundtracket, hade jag inte varit så medveten om allt folk runt om kring hade jag nog dansat en del på gatorna som Peter i filmen.

Har ni inte sett filmen så gör det. Chris Pratt, huvudrollsinnehavaren, kommer även vara med i den film jag just nu längtar efter mest av alla – Jurassic World. Inte långt till 2015 nu!

Och ja, mamma skrattade till filmen. Hon tyckte nog särskilt Groot var sötast.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.