En början på alla projekt

Hej måndag! och hej du som läser. Hoppas du haft en bra helg? Vi hade en riktigt fin höstig helg. Jag älskar den krispiga luften vi har nu, så besvikelsen var stor när jag fick höra att det skulle bli upp till 27 grader den här veckan. Hoppas inte…

Min mamma och jag var på bio i lördags och såg på Mamma Mia! Here We Go Again. Har du sett den? Det var mysigt att gå på bio bara hon och jag. Jag kan inte komma på när det hände senast. Som uppföljare tyckte jag den var helt OK också, en lättsam film rolig att titta på. Och Abbas musik är ju inte helt fel. Under tiden vi var borta hängde Magnus hos sin mamma med Harry. Jag åkte dit sen för middag och SHL-premiären.

Att matcha varandra.

Igår var vi utanför dörren innan klockan 10 för att beta av en inköpslista. Jag tänkte försöka börja ta tag i diverse projekt här hemma som inte blivit av (vissa på nästan tre år…). Hösten känns väl perfekt för det när man inte vill vara ute? Först ut blev en lampa över köksbordet. Vi har inte haft det tidigare då uttaget sitter precis vid fönstret av någon anledning, så vi behövde även en förlängningsarm som då gjort att jag inte orkat ta tag i det. Bara att hitta en lampa är jobb nog, men det fick till sist bli en från Ikea efter att ha tittat i lite andra butiker.

Morgonen uppifrån

Tur att vi fick upp den igår efter lite pill med förlängningsarmen. Det var nämligen riktigt mörkt och ruskigt imorse när Harry och jag klev upp. Regnet smattrade ordentligt mot fönstret. En sån där morgon vi kommer se fler av i höst. Då är det skönt med lite belysning som är lite mysigare än den andra belysningen i taket.

Hoppas du får en fin dag! Hur startar du din vecka?

You may also like

28 kommentarer

 1. Jag som ser fram emot värmen haha, behöver den för att bli frisk och för att må bra haha :) Men hoppas inte de blir så plågsamt för dig :)

 2. Man känner verkligen av dem mörkare tiderna just nu, bra att ni hann att få upp den😊 Skulle varit ledig i dag Men måste in på APT just nu inte det roligaste..

 3. Jag har ju fortfarande inte sett ABBA filmen. Skulle gjort det så länge nu men tiden rinner iväg. Kul med lika strumpor men hua hua så fult märke på dem – byt till AIK…..Kram Kram

 4. Jag äslakr verkligen också den krispiga luften vi har nu, älska HÖST. Nästan (NÄSTAN så man vart besviken då de börjar prata om sommartemp igen, sommaren har man lagt bakom sig nu

 5. Ja, vilket fantastiskt höstväder vi haft och har. Jag har inte sett den filmen men skulle gärna vilja se den, får kanske vänta tills den kommer på DVD :) Jättesnygg kökslampa :)

 6. Vad mysigt att gå på bio med mamsen! Kul att kunna göra något skoj ihop! Tror att jag skall bjuda min mamma på bio till helgen😊
  Tycker också att hösten äntligen är här🙏🏻

 7. Nu blev jag också sugen på att gå på bio!😃 Jag såg första filmen och tyckte den var lättsam och trevlig. Så jag skulle nog gilla uppföljaren också!😃

 8. Jag tycker inte det gör någonting om det blir uppåt 27 grader i veckan, för det innebär förhoppningsvis att hösten håller sig lite längre sen! Jag hoppas det, för jag älskar hösten =)

  Jag har sett Mamma Mia, den var bra men jag tyckte ettan var bättre =)

 9. Vad härligt med olika hemma projekt sånt älskar jag.Skönt att du till slut fick upp lampan.Jag och min son har gräjat ute i trädgården med att klippa ner äppleträden och satt ut lite olika belysningar i trädgården

 10. Jag har börjat min vecka med att komma hem från en resa. Kom inte förrän på kvällen så det har inte blivit något gjort. Men det finns många projekt att ta tag i. Inte minst de 2 ogjorda 5 en fredag. De kommer…
  Kram

 11. Åh jag har också haft en underbart höstig känsla! Men oj, 27 grader! Det är ju rena utomlandsvärmen! Jag har också sett den. Såg den i lördags och tyckte den var sååå bra! Älskade den :D Jag börjar denna vecka med en lugn stund på morgonen och sedan en shoppingdag med min underbara vän Saga :D // Petra Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.