En regnig sommarkväll

En liten bebis här hemma hade precis somnat när åskovädret drog in över oss igår kväll. Blixtar och dunder. Det här regnvädret behövdes verkligen efter all torka. Jag satt och njöt medan Harry sov sig igenom det hela. Ett litet ryck vid den största knallen som lät precis utanför fönstret men annars reagerade han inte alls.

Jag älskar verkligen regn, så länge jag inte blir en dränkt råtta i det. Särskilt sommarregn doftar gott, och det är perfekt att springa i när det duggar lätt. Det är varmare än regnrusket på hösten. Smattrandet mot fönsterbleck är lugnande. Det fanns en tid då jag lyssnade på regnoväder genom en app varje kväll när jag skulle sova.

Harry var lite gnällig efter vad jag trodde skulle vara nästsista måltiden för kvällen, men visade sig som sagt att han ville sova. Så jag satt i soffan en stund efter att vi tittat på Tyskland-Mexiko (vilken besvikelse, Tyskland!), satte på en film, och lyssnade på regnet. Så fort sömnen var djup flyttade jag över Harry till sin säng och även jag kröp ner i sängen. Det gäller ju att passa på att sova när man kan. Och gott sov jag.

Nu väntar en ny vecka, och midsommar! Har ni planer redo? Ha en fin måndag!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.