Ett vanligt kaos är här igen

Den här veckan. Vi stryker den va? Behöver inte ens skriva något om Trump. Det här snö(o)vädret? Just nu i Stockholm har folk under dagen lämnat sina bilar och gått på motorvägar. Överallt har jag sett insnöade bilar i backar, skolor har stängt och skickat hem de som kunnat ta sig dit… Det är lite tidigare än vanligt, men början på det som varje år alltid lyckas komma som en chock för Stockholmarna. Detta kaos vi förbarmar oss över.

Jag älskar snö, men inte så att trafiken blir lamslagen och andra funktioner inte kan göra sitt arbete. Kanske främsta anledningen till att vädret just nu gör mig tokig är för att mina kära medmänniskor jag möter är i ett panikartat tillstånd. De måste på tunnelbanan till varje pris trots att den redan är fullproppad. Det går absolut inte att ta nästa som ligger bakom trots den stackars chaufförens utrop om att han måste stänga dörrarna.

När jag kom hem från den utbildning jag går på den här veckan (mer om det senare) möttes jag även av den här bilden.

Snopet att gå förbi. Det tog nästan två timmar för mig att komma hem och jag hade hunnit bli riktigt hungrig. Att mötas av det här beskedet var då inte särskilt kul. Jag fick gå hem och nöja med mig köttbullar och potatismos. (Som i sig inte är så hemskt, det fanns åtminstone något att äta)

Té, varm filt, tända ljus och Netflix ska jag nu ägna mig åt. I morgon är en annan dag!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.